Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.10.2016 00:19

Editorial


A A

La București, spectrele lui Stalin și Hitler

La București, spectrele lui Stalin și Hitler

GEORGE COANDĂ


Sâmbătă și duminică, 22 și 23 octombrie a.c., în Capitala României, Bucure ști, de unde – așa cum se clama acum o sută de ani și mai bine – „soarele răsare pentru toți românii”, s-a desfă șurat în organizarea „Acțiunii 2012” (lider, George Simion), o mare demonstrație pașnică și patriotică. Scopul: Reunirea pământului românesc dintre Nistru și Prut cu Patria Mamă România.

Un scop crucial de înfăptuirea căruia depinde soarta viitoare a acestei țări. Să precizez: o mare demonstrație autorizată. Dar ceea ce s-a întâmplat, pe malurile bucureștene ale Dâmboviței, a aruncat un imens vor de blam pe democrația haotică și siluită de apucături polițienești din România, dându-se, în același timp, apă otrăvită la moara care nu macină vânt, ci acțiuni imperialist țaristo-bolșevice, a Moscovei putiniene și oferind muniție antiromânească și antiunionistă forțelor proruse din Basarabia, exact acum când aveau nevoie de o astfel de muniție, Republica Moldova aflându-se în pragul alegerilor prezidențiale. A asmuți jandarmii împotriva demonstranților pentru idealul – un Comandament Istoric – Reunirii României de dincolo de Prut cu România – Mamă, adică a fiicei răpită tâlhărește de Stalin, în tovărășie criminală cu Hitler, este un act de o halucinantă iresponsabilitate, egal cu o trădare a INTERESULUI NAȚIONAL.

Iar pitirea după Palatul Victoria a premierului Cioloș și a președintelui Iohannis după Palatul Cotroceni, când jandarmii, la ordin, îi arestau pe liderii unuioniștilor, bătându-i cu sălbăticie și arestându-i în vrac pe unii dintre manifestanți, ce ne spune? Ne spune că spectrele lui Stalin și Hitler s-au reîntors și-și fâlfâie giulgiile deasupra României. Germania doamnei Merkel și Rusia noului țar Putin au bătut palma, la fel cum au făcut-o Hitler și Stalin în august 1939 (apropo de maleficul „pact Ribbentrop-Molotov, de fapt, reactivat), și sunt fermi în a pune opreliști, în înțelegere comună, Reunirii Basarabiei cu Patria Mamă. Și, după cum era de așteptat, a și fost/este speculată, din plin, acțiunea antiunionistă a Jandarmeriei Române, imaginile terifiante de la București fiind transmise nonstop de toate televiziunile proruse de la Chișinău și de cele moscovite. Imagini ale unui război româno-român (!!). Imagini catastrofale, politic, pentru PNL, asociat cu guvernul tehnocraților și cu Klaus Iohannis, care, sunt sigur, va fi amendat sever și pentru această acțiune polițienească atiunionistă. Aproape că mi se confirmă o bănuială: sunt forțe străine ale Noii Ordini Mondiale care se opun sărbătorii Centenarului Marii Uniri și acționează pentru sfârtecarea României. Și, din păcate, sunt și în țară forțe politice care acționează în aceeași direcție, a trădării unității, independenței și suveranității națiunii române. Revin: spectrele lui Hitler și Stalin și al lui Horty își fâlfâie giulgiile negre deasupra României.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale