Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.10.2014 00:02

Ne-au semnalat oficialii Voinței Adânca


A A

"La Bezdead nu se practică fotbal, ci box și K1"


Voința Adânca a părăsit Cupa României

COSTIN MIHAI


Voința Adânca a fost eliminată din faza județeană a Cupei României încă din turul 3, după ce a pierdut miercuri fără drept de apel pe terenul unei echipe de Promoție, Viitorul Bezdead (1-6).

Oficialii echipei din Adânca ne-au trimis o sesizare, pe care o vom publica integral, dar fără să intervenim cu vreun comentariu, câtă vreme nu am fost prezenți la meci.

„La Bezdead nu se joacă fotbal, nici nu au treabă cu mingea. Acolo se dă cu pumnul, cu cotul, amenințări și injurii la adresa arbitrilor și a oaspeților. Nu vreau să ne scuzăm că am pierdut, pentru că am avut jumătate de echipă. Suntem deranjați de oficialii AJF că nu iau măsuri pentru stoparea acestor practici, care nu au legătură cu fotbalul. Am dori ca șefii AJF să meargă la un joc sau la mai multe ale echipei din Bezdead, să vadă și dânșii că acolo se practică box, K1, numai fotbal nu. Sperăm că oficialii AJF sunt mulțumiți pentru eliminarea echipei noastre, asta și-au dorit, pentru că noi, cei din conducerea AS Voința Adânca, spunem lucrurilor pe nume. Mulțumim AJF și, în special, domnului Tudor!”.

Altfel, oficialii echipei din Adânca s-au arătat nemulțumiți și de programarea meciurilor de cupă în zi de lucru, miercurea, de la ora 15.00, când foarte mulți dintre jucători sunt la serviciu, astfel că a trebuit să apeleze la juniori.

 

„FCM 2 Târgoviște nu dă lotul pe site-ul AJF, ca celelalte echipe”

Păstrându-ne în zona sesizărilor, echipele care evoluează în cupă contra celor de la FCM II Târgoviște reclamă faptul că formația de la Șotânga apelează la jucătorii de Liga a III-a.

„Dacă vă uitați pe site-ul AJF Dâmbovița, la FCM 2 Târgoviște nu este dat lotul, ca la celelalte echipe. Puiu Becheanu chiar folosește jucători de Liga a III-a”, semnalează cineva pe site-ul ziarului.

FCM II Târgoviște poate apela la jucători de la prima echipă, numai că înaintea fiecărui meci al „satelitului”, reprezentanții clubului de la Șotânga sunt obligați să prezinte o listă cu fotbaliștii care pot evolua numai la Liga a III-a, iar ei sunt de obicei inactivi. Singurul lucru pe care îl riscă cei de la FCM Târgoviște, este că nu au drept de promovare cu echipa satelit, lucru de care nu sunt interesați.

Ceva s-ar putea totuși face, legat de lista jucătorilor obligați să evolueze numai la prima echipă, însă e destul de complicat și trebuie intervenit la nivel federal. Spre exemplu, FCM II Târgoviște s-a distrat miercuri în cupă cu Olimpia Mărcești, scor 15-0.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de R.V. la 31.10.2014 18:00

-Cum puteti sa va umiliti in asa hal domnilor de la Vointa Adanca justificandu-va esecul de la Bezdead 6-1 in cupa folosind tot felul de motive:
1-incep cu cel mai simpatic"Sperăm că oficialii AJF sunt mulțumiți pentru eliminarea echipei noastre, asta și-au dorit, pentru că noi, cei din conducerea AS Voința Adânca, spunem lucrurilor pe nume."CU CE A CONTRIBUIT AJF LA ESECUL VOINTEI ADANCA !!!???
2-"Meciul a fost programat in timpul saptamanii la ora 15,00 si o parte din jucatori nu au putut participa"ACEST LUCRU A FOST VALABIL PENTRU TOATE COMPETITOARELE(in et.2 cand ati castigat nu s-a mai pus problema programarii)
3-" Acolo se dă cu pumnul, cu cotul, amenințări și injurii la adresa arbitrilor și a oaspeților."RAPORTUL DE JOC NU PREZINTA ACESTE ASPECTE...DE CE DELEGATUL L-A SEMNAT ?
NU DOMNILOR DE LA ADANCA....VA ASTEPTATI SA GASITI O ECHIIPA A BEZDEADULUI CA CEA DIN ANUL IN CARE ATI PROMOVAT IN ONOARE.EI BINE...NU!!...BEZDEADUL ARE O ECHIPA NOUA COMPETITIVA,DISCIPLINATA,BINE ORGANIZATA(trageti cu ochiul alaturi la Posta redactiei,fii jurnalist!dati clik pe citste tot..si vedeti noua echipa a Bezdeadului


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale