Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.05.2015 00:07

Scenă halucinantă la meciul Raciu–Lucieni


A A

La 45 de ani, a vrut să joace la juniori

La 45 de ani, a vrut să joace la juniori
Ștefan Manea a vrut să-și aducă aminte de perioada copilăriei, altfel nu se explică dorința sa de a evolua în meciul de juniori

❚ Nu seniorii au fost în centrul atenției, ci juniorii ❚ „Am fost la doamna Iugulescu și la arbitri și le-am spus că, dacă nu iese, eu scot echipa de pe teren. Nu mi-am permis să las copiii, că poate îi lovea, apoi veneau părinții la poartă”, ne-a declarat Marin Savu, antrenorul echipei de juniori a Unirii Lucieni ❚ „Așa, și?! Și ce dacă spun ei asta. Nu e adevărat, domnule! Dumneavoastră vă luați după ei... Eu eram suspendat”, s-a apărat Ștefan Manea (45 de ani), jucătorul incriminat ❚ „Chiar dacă vrea primarul echipă, nu sunt jucători. Să stai la poartă la fiecare, să îi iei la fotbal... O echipă nu poate să stea după niște jucători care stau în pat, care vin dimineața de la discotecă”, a prezentat situația echipei din Raciu același Manea

MĂDĂLIN RĂDUCU


Fotbalul din Dâmbovița continuă să ne ofere episoade antologice. Ultimul vine din categoria „incredibil, dar adevărat”. Scena s-a petrecut duminica trecută, în Onoare Nord. Etapa a 24-a, a propus meciul dintre Pomicola Raciu și Unirea Lucieni, partidă extrem de importantă privind zona inferioară a clasamentului. Însă nu seniorii au fost în centrul atenției, ci juniorii. Brigada de arbitri a fost formată din Dan Petre, Adrian Lucaveschi și Petruța Iugulescu.

„Poate ne lovea copiii, apoi veneau părinții la poartă”

Mai precis, conform celor transmise de oficialii Unirii Lucieni, un fotbalist în vârstă de 45 de ani a intrat pe teren, în deschiderea jocului de seniori. Practic, acesta a vrut să joace la juniori. Despre cine este vorba?

„Ștefan Manea, el a dorit să evolueze împotriva copiilor noștri”, a spus Marin Savu, antrenorul echipei de juniori de la Unirea Lucieni.

„Am fost la doamna Iugulescu și la arbitri și le-am spus că, dacă nu iese, eu scot echipa de pe teren. Nu mi-am permis să las copiii, că poate îi lovea, apoi veneau părinții la poartă. Iar doamna (n.r. Petruța Iugulescu) i-a zis să lase copiii în pace, că ce rezolvă dacă rămâne în teren? Dacă nu a vrut să iasă, noi nu am mai jucat. Nu am depus nimic, nicio contestație. După ce că nu avem bani, de unde să mai facem și contestație la juniori? Acum nu mai facem nimic. Așteptăm să ne cheme la comisii, dacă ne vor chema. Nu știu dacă arbitrii au consemnat ceva în raport”, a mai transmis Marin Savu.

Surse de încredere ale ziarului au confirmat veridicitatea declarațiilor oferite de antrenorul juniorilor de la Lucieni, precum și discuția purtată de acesta cu Petruța Iugulescu, arbitrul care urma să oficieze la centru meciul.

„Dacă nu mă duc eu, o să retrogradeze”

Ștefan Manea (45 de ani), poreclit „Câine” de apropiați, are experiență divizionară din plin, din moment ce a fost căpitaul Cimentului Fieni în perioada de glorie a fotbalului dâmbovițean, când formația din nordul județului evolua pe a doua scenă fotbalistică a țării. Manea a dezmințit vehement acuzațiile.

„Așa, și?! Și ce dacă spun ei asta. Nu e adevărat, domnule! Dumneavoastră vă luați după ei... Eu eram suspendat. Oricum, dacă nu mă duc eu, o să retrogradeze”, a transmis Ștefan Manea, care a făcut și o scurtă descriere a situației echipei din Raciu: „Eu îi strâng pe fiecare în parte. O echipă nu poate să stea după niște jucători care stau în pat, care vin dimineața de la discotecă. Chiar dacă vrea primarul echipă, nu sunt jucători. Să stai la poartă la fiecare, să îi iei la fotbal... A fost o șansă, că poate câștigam cu Lucieni. Acum nu mai e nicio șansă. Ce rost mai are?”.

Manea a ținut să dezmintă încă o dată acuzațiile venite din partea oficialilor din Lucieni:

„Să joc eu la juniori? De ce să joc eu? E o echipă de țară, care nu mai are niciun rost pe lumea asta. Eu, dacă vreau să mai joc fotbal, mai joc cinci ani de-acum înainte. După ce se termină meciul, se duc toți să bea bere. Nu vedeți, că nu batem pe nimeni! Nu are rost să ne chinuim degeaba!”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale