Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.07.2014 08:05

Schimbări fără logică la Chindia


A A

L-ați zburat pe Păsărică, să-l salvați pe Bârdeș!

L-ați zburat pe Păsărică, să-l salvați pe Bârdeș!
Gică Păsãrică și-a făcut treaba la Chindia. Verdict: afară cu el! Sicã Bârdeș nu e în stare de nimic, ratând al treilea obiectiv la rând. Verdict: rămâne!

❚ Iustin Popescu a fost sezonul trecut liderul notelor oferite de reporterii „Jurnal de Dâmbovița” jucătorilor de la Chindia, iar echipa târgovișteană a avut cele mai puține goluri primite din seria C6 ❚ Portarul transferat în această vară la Fortuna a crescut în evoluții sub comanda lui Gheorghe Păsărică, pus pe liber la finalul campionatului trecut și înlocuit cu Cosmin Lunescu, antrenor la Kinder Târgoviște, club patronat de fratele primarului interimar Ciprian Prisăcaru ❚ Impus și lui Nicu Croitoru, Bârdeș va avea de trecut astăzi un test interesant, în fața prietenului Rică Neaga, într-un duel pe marginea căruia se fac tot felul de speculații

COSTIN MIHAI

 


 

Iustin Popescu a fost sezonul trecut liderul notelor oferite de reporterii „Jurnal de Dâmbovița” jucătorilor de la Chindia, iar echipa târgovișteană a avut cele mai puține goluri primite din seria C6. Pentru a-l transfera definitiv, Chindia ar fi trebuit să plătească 300 de milioane lei vechi Școlii de Fotbal Gică Popescu, reprezentând grila de formare, o sumă rezonabilă, ținând cont câte cheltuieli inutile a atras în ultimii ani clubul târgoviștean. Până la urmă, Popescu a ajuns la Fortuna Câmpina, alături de Georgian Honciu, însă altceva trebuie analizat. Că Iustin a crescut în evoluții sub comanda lui Gheorghe Păsărică, pus pe liber la finalul campionatului și înlocuit cu Cosmin Lunescu, antrenor la Kinder Târgoviște, club patronat de fratele primarului interimar Ciprian Prisăcaru.

De ce nu a ajuns de la Kinder și un antrenor secund, în locul neperformantului Sică Bârdeș, care a ratat trei obiective în trei ani, alături de Flavius Stoican, Eusebiu Tudor și Silviu Dumitrescu? Pentru că Păsărică nu a avut susținere politică din partea PDL, a zburat din club, chiar dacă este prieten foarte bun cu Sică. Bârdeș s-a bucurat că s-a putut salva pe el, plus că nu-și permitea să-și supere protectorii, care au ordonat clar: Sică, antrenor secund! Lunescu, antrenor cu portarii!

Titu l-a refuzat pe Păsărică, nu și pe Sabin Ciurea

Bârdeș trage acum sforile să-i facă un loc și lui Păsărică la Centrul de copii și juniori, ca antrenor cu pregătirea portarilor, după ce a reușit să le securizeze posturile celor care și-au dus jucătorii în cantonament la căsuțele lui de vacanță de la Costinești. În paralel, atât el, cât și Silviu Dumitrescu, l-au recomandat pe Părăsică lui Rică Neaga la Titu, numai că viceprimarul Vlad Oprea i-a oferit un salariu foarte mic. E clar că nu l-a vrut, de vreme ce i-a permis ulterior lui Neaga să aducă un antrenor cu portarii de la Pitești, pe Sabin Ciurea, plătit cu mult peste ce i se oferea lui Păsărică. Interesant este că Ciurea a fost anunțat de presa argeșeană ca noul antrenor cu portarii de la Atletic Bradu. „Nu am mers la Titu de capul meu. M-a sunat Rică Neaga, plus că și Silviu Dumitrescu m-a sfătuit să merg acolo. Dacă stau bine și mă gândesc, Titu nu a avut niciodată un antrenor cu portarii. Cine se respectă, are nevoie de unul, dar și de un preparator fizic. Oricum nu aș fi mers la Titu pentru banii ăia, mai ales că aveam două navete de făcut, de la Răzvad la Titu. Eu vreau să antrenez la Târgoviște”, ne-a mărturisit Păsărică, doar că nu mai este luat în calcul pentru un post la Chindia.

Duel între Sică și Rică, interes și speculații!

Numai la Chindia e posibil ca un antrenor care și-a făcut treaba să fie dat afară (Păsărică), iar unul care nu e în stare de nimic (Sică Bârdeș), ratând obiectiv după obiectiv, să fie menținut în funcție. E probabil unic în lume ca un antrenor să o zbârcească trei campionate la rând, ducând echipa din pragul Ligii I, până în hăul Ligii a III-a, fără să se ia măsuri în dreptul lui. Impus și lui Nicu Croitoru, Bârdeș va avea de trecut astăzi un test interesant, în fața prietenului Rică Neaga, într-un duel pe marginea căruia se fac tot felul de speculații.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale