Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.08.2014 08:21

După ce președintele demis Mihai Volintiru a "confiscat" sediul PNL Dâmbovița,


A A

Klaus Johannis și-a amânat vizita la Târgoviște

Klaus Johannis și-a amânat vizita la Târgoviște
Gabriel Cristache și Ciprian Iacob, de ieri foști președinți PNL Târgoviște și, respectiv, PNL Pucioasa

❚ Președintele PNL trebuia să ajungă ieri în municipiul-reședință de județ, dar a renunțat din pricina scandalului care a cuprins filiala dâmbovițeană a partidului ❚ De altfel, Klaus Johannis nu ar fi avut unde să poposească, fiindcă noul sediu al liberalilor dâmbovițeni se află la dispoziția fostului președinte Mihai Volintiru, care revendică imobilul după ce a fost dat afară de la conducerea filialei ❚ PNL Dâmbovița ar fi fost notificat de Volintiru să părăsească sediul, deși imobilul nu se află în proprietatea acestuia, fostul președinte suportând doar costurile chiriei, care puteau trece în sarcina filialei liberale ❚ Apropiați lui Volintiru, câțiva președinți de organizații PNL din județ și-au dat demisia din funcțiile deținute în partid, nemulțumiți că președintele Johannis nu a stat de vorbă cu ei

 

ANA MARIA POPESCU

 


 

Moda „confiscărilor” a ajuns și în Dâmbovița, unde filiala județeană PNL este obligată de proaspăt demisul președinte Volintiru să-și părăsească sediul! De asemenea, pe principiul „după mine, potopul”, Biroul Politic Județean a fost dizolvat, mai mulți președinți de organizații din teritoriu și-au dat demisia din funcții, iar liberalii din tabăra Ludovic Orban sunt prigoniți de fosta conducere. Pe fondul acestor tensiuni, Klaus Johannis și-a amânat vizita pe care intenționa să o facă ieri în Târgoviște și în județ.

 

Regretă că l-au votat pe Johannis la Congresul PNL

Ieri, demisionarii Gabriel Cristache, fost președinte PNL Târgoviște, și Ciprian Iacob, fost președinte PNL Pucioasa, au susținut o conferință de presă în care au explicat că sediul PNL Dâmbovița a fost pus la dispoziția liberalilor de fostul președinte Mihai Volintiru, ca o contribuție personală la partid, drept pentru care, dacă acesta nu mai este șef al PNL Dâmbovița, liberalii trebuie să-și caute o nouă „locuință”.

 

Totodată, aceștia au mărturisit ieri și care sunt motivele pentru care au ales să-și pună demisiile pe masă. Deși l-au votat în funcția de președinte al PNL, se pare că astăzi aceștia regretă că l-au susținut pe Klaus Johannis și sunt dezamăgiți atât de felul în care au fost tratați de președintele PNL la București, cât și de faptul că acesta nu a venit să „dea piept” cu ei nici în Dâmbovița.

„Mi-am dat demisia din funcție, rămânând membru PNL, motivația fiind că așteptam ca domnul președinte Johannis să vină la Târgoviște, așa cum era în program. Am aflat că domnia sa și-a anulat vizita în Târgoviște și în Dâmbovița. Luni, o delegație din Dâmbovița, în jur de 70 de colegi, am mers la întâlnirea cu Biroul Politic Național pentru că aflaserăm că Mihai Volintiru va fi schimbat cu Ludovic Orban. Am vrut să stăm de vorbă cu Biroul, cu președintele Johannis, să prezentăm și punctul de vedere al Organizației Județene a PNL în legătură cu ceea ce s-a muncit în ultimele 22 de luni. Dezamăgirea cea mai mare a fost că nu am fost ascultați, nimeni nu ne-a băgat în seamă, nu am fost lăsați să vorbim. Domnul Johannis ne-a transmis că ne vedem la Târgoviște, iar în momentul în care am aflat că nu va veni, am hotărât să-mi depun demisia din funcția de președinte PNL Târgoviște. Biroul Politic Municipal s-a dizolvat, încă 9 colegi și-au dat demisia pe loc”, a explicat Gabriel Cristache, fost președinte PNL Târgoviște.

Urmează exodul spre PLR – Tăriceanu?

„Am trăit o mare dezamăgire să văd că unii pun mai presus interesul lor pentru a prelua președinția partidului în detrimentul alegerilor prezidențiale. Ludovic Orban a intrat într-o cursă electorală în interiorul partidului, dorindu-și cu ardoare președinția partidului. Pe acesta nu-l interesează nici filiala Dâmbovița, nici alegerile prezidențiale. De asemenea, o mare dezamăgire pentru mine a fost Klaus Johannis. Nu poți să iei o decizie doar ascultând limbile în ureche ale lui Ludovic Orban și ale altora. Pentru mine rămâne o mare dezamăgire actuala conducere a PNL, această cooperativă care nu a făcut altceva decât să facă un mare rău partidului. Mi-am dat demisia, urmează să-mi înaintez demisia și către Curtea de Arbitraj, întrucât nu mă văd în postura de a fi judecător la nivel național PNL într-o asemenea conducere”, și-a explicat decizia luată și Ciprian Iacob, fost președinte PNL Pucioasa.

Alături de cei doi și-au mai depus demisiile din funcțiile de conducere președinții PNL de la Răcari, Butimanu și Gura Foii.

Nota redacției: Pe surse am aflat că demisionarul președinte al PNL Răzvad a fost cooptat în tabăra PLR – Tăriceanu. În acest context nu ar fi exclus să asistăm la un exod al nemulțumiților din PNL înspre tabăra Tăriceanu, pe filiera deputatului PLR Ion Pârgaru, al cărui consilier în campania electorală a fost liderul demisionar din PNL Ciprian Iacob, dar mai ales al cărui ginere este chiar... Mihai Volintiru, președintele demis al PNL Dâmbovița!

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale