Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.10.2014 00:15

Ofensele aduse de candidatul ACL la prezidențiale stârnesc reacții


A A

Klaus Iohannis, pus la zid de profesorii dâmbovițeni

Klaus Iohannis, pus la zid de profesorii dâmbovițeni
Klaus Iohannis

❚ Profund jignite de afirmația candidatului ACL la prezidențiale, care a susținut că profesorii care nu au reușit să își cumpere mai multe case dintr-un salariu de dascăl „au avut ghinion”, cadrele didactice așteaptă scuze pentru declarațiile făcute ❚ Social-democrații dâmbovițeni califică afirmația drept „o aroganță incalificabilă din partea domnului Iohannis față de toți profesorii din România”

ANA MARIA POPESCU


În numele profesorilor din județ și din întreaga țară, PSD Dâmbovița, prin vocea purtătorului de cuvânt, îi solicită candidatului ACL, Klaus Iohannis, să-și ceară scuze pentru jignirile aduse cadrelor didactice în această campanie electorală.

Afirmația făcută de acesta, potrivit căreia profesorii care nu au reușit să își cumpere șase case din salariu și din meditații „au avut ghinion”, a supărat cadrele didactice, care s-au simțit profund jignite de aroganța liderului Alianței Creștin Liberale.

 

Claudia Gilia: „Toți profesorii din județul nostru se simt jigniți”

Purtătorul de cuvânt PSD Dâmbovița, Claudia Gilia, la rândul său profesor universitar, a cerut public candidatului ACL și susținătorilor săi să recunoască gafa comisă și să ceară scuze cadrelor didactice din județ și din țară, care s-au simțit jignite de liderul opoziției, pentru că nu și-au permis ca din salariul de profesor să se îmbogățească.

„Pe mine, ca profesor în învățământul universitar, declarația candidatului ACL, Klaus Iohannis, m-a întristat foarte mult. Nu că aș fi fost vreun admirator al domnului Iohannis, însă declarația pe care a făcut-o domnia sa în ceea ce-i privește pe profesori și ghinionul care ne-a spus că îl avem, ne-a făcut să luăm poziție. Organizația PSD Dâmbovița îi solicită domnului Klaus Iohannis să își ceară scuze față de profesorii din Dâmbovița. Dl Iohannis i-a jignit pe profesorii din județul Dâmbovița și din întreaga Românie când a spus că au avut ghinion că nu și-au putut cumpăra 6 case, ca domnia sa, din meditații. Este o aroganță incalificabilă din partea domnului Iohannis față de toți profesorii din România. Îi solicităm să își ceară scuze față de profesorii din Dâmbovița și din întreaga țară. Sunt sigură că în județul Dâmbovița nu există niciun profesor care să își poată permite 6 case, din salariu și chiar din meditații. Toți profesorii din județul nostru se simt jigniți de afirmația dlui Iohannis”, a precizat Claudia Gilia, purtător de cuvânt PSD Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale