Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.11.2014 00:21


A A

Klaus Iohannis, nedemn pentru un candidat la președinție!

Klaus Iohannis, nedemn pentru un candidat la președinție!
PSD acuză: Klaus Iohannis fuge de noi confruntări televizate cu Victor Ponta

comunicat de presă

Klaus Iohannis fuge, din nou, de o confruntare televizată cu Victor Ponta! A refuzat să meargă la televiziunile care îl critică, deși Victor Ponta a mers la televiziunile care îl critică. În schimb, Klaus Iohannis a preferat să jignească jurnaliștii, inclusiv pe cei care l-au primit. Și marți și miercuri, a mâncat bătaie în dezbateri și a cerut ca emisiunea să se termine mai repede.

La Realitatea Tv și B1 Tv a venit forțat, deși aceste televiziuni îl susțin pe Iohannis în campanie. Pe „teren propriu”, Iohannis a fost înfrânt categoric de Victor Ponta și a arătat cât de nepregătit este să conducă România. Iohannis a preferat să meargă doar la televiziunile care îi sunt ostile premierului Victor Ponta. Prin această atitudine, Iohannis dă dovadă de maximă lașitate! Iohannis este și ipocrit, a susținut timp de o săptămână că vrea o dezbatere pe o platformă neutră, dar el însuși participă doar la acele dezbateri organizate de posturi băsiste, care îl apără pe el! Chiar și așa, Victor Ponta l-a făcut KO.

Candidatul ACL are o atitudine de pierzător –un șef de stat trebuie să fie în primul rând vertical și curajos. Iohannis este fricos și nepregătit. Am constatat uriașa diferență de pregătire dintre cei doi – Iohannis este mult mai slab decât Victor Ponta nu doar în atitudine, ci pe fond, pe competență, informații și consistență. Asta arată ce fel de președinte ar fi Iohannis – un președinte slab pentru România. Cele două dezbateri au arătat un Iohannis gafeur și care nu știe nimic despre țara pe care vrea să o conducă.

Iohannis a fugit de 2 din cele 4 dezbateri și a fost bătut la celelalte 2 dezbateri de către Victor Ponta. Acest lucru ne rămâne după aceste dezbateri – Iohannis, un politician nepregătit să fie președinte și căruia ii este frică de dezbateri.

Ieri, toți aleșii ACL au fost puși să facă conferințe de presă pentru a acoperi lașitatea lui Iohannis

Legat de solicitarea lui Klaus Iohannis privind convocarea Parlamentului pentru respingerea Legii amnistiei și grațierii, Organizația PSD Dâmbovița face următoarele precizări: Iohannis a demonstrat încă odată cât de nepregătit și demagog este. Un primar nu poate convoca Parlamentul României! Iohannis avea parlamentari în conducerea Parlamentului, care puteau cere asta, dacă doreau cu adevărat. Dar Iohannis este doar un demagog. Legea amnistiei și grațierii are aviz negativ de la Ministerul Justiției! Legea nu este susținută de nimeni! Iohannis pur și simplu a mințit că Victor Ponta sau PSD ar susține o astfel de lege. Iohannis este un mare demagog, pentru că nu cere demisia din Parlament a colegilor săi care au decizii definitive de condamnare sau incompatibilitate sau a căror arestare se cere! Ar trebui să îi ceară demisia lui Mircea Roșca, pentru că DNA cere arestarea acestui parlamentar liberal.

La PSD, Viorel Hrebenciuc a avut curaj să își dea demisia într-un caz similar. La ACL, Iohannis îl ține în brațe pe Roșca! După cum îi ține în brațe și pe Akos Mora – declarat definitiv în incompatibilitate; Tudor Chiuariu – condamnat definitiv. De asemenea, sunt oameni a căror urmărire penală a fost blocată de PNL – Varujan Vosganian, Victor Paul Dobre. Iohannis îi apără pe acești oameni, cărora nu le cere demisia din Parlament! Să nu uităm însă că, la acest moment, în pușcărie au intrat oameni importanți din PNL, ca Sorin Roșca Stănescu, care ne dădea lecții în Parlament despre anticorupție. Iohannis este înconjurat de penali, e înconjurat de oamenii lui Băsescu, dar folosește această temă pentru a fugi de dezbaterile cu Ponta, unde a fost pus în majoră dificultate. Încheiem cu îndemnul către români să vină la vot! Pe 16 noiembrie, trebuie să alegem, cum spunea Tudor Gheorghe, un candidat viu, pe Victor Ponta - președintele care unește, un om mândru că este român și care vrea să fie alături de noi toți - de pensionari, de cei ce muncesc, de tineri, de toți oamenii activi - de toți cei care vor o Românie Puternică! Biroul de presă al PSD Dâmbovița



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale