Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.11.2018 00:19

Editorial


A A

Klaus, după corcoduș…

Klaus, după corcoduș…

GEORGE COANDĂ


… ei bine – în fond nu e bine – dar ăsta e adevărul gol-goluț, ca o cădere în puț, dar prezidentul actual al României acționează în acest fel. Se tot pitește, ferindu-se ca dracu’ de tămâie, să recunoască derapajele sale de la moralitate. Omul care, încruntat ca și cum ar lovi cu fulgerele lui Zeus, îi face pe alții penali, și mai abitir pe cei pe care îi vede ca inamici, deci dându-se după corcoduș, nu numai că nu se uită în propria ogradă, dar nici măcar nu simte parul din ochiul său. Sau îl simte și se face că nu-l are. În tămbălăul stârnit de declanșarea mecanismului de revocare a lui Augustin Lazăr, au revenit în actualitate afacerile cu case obținute din… meditațiile la fizică ale lui herr Klaus Werner Iohannis. Pe drept, a pierdut o casă prin verdict de instanță. Și a mai pierdut încă una, de asta cramponându-se ca să o recupereze într-un mod penibil. Am mai aflat însă că a mai avut, dar au fost clasate cu chichirez o droaie de dosare, este adevărat, de pe vremea când păstorea ca primar Sibiul și care, oricum, îi sunt ca niște pietre de moară la gât. Scandalul este în toi, românii, de la mic la mare, așteaptă să-l audă grăind pe herr Klaus, să le spună ce este adevărat ori nu, să se dezvinovățească au ba. Dar nu aud nimic. Președintele României s-a pitit adânc în „silenzio stampa”. În atare situație, românii au i n t rat la bănu i e l i . Iar cei ce mai au încredere, sunt dezamăgiți, fiind pe cale să-și piardă încrederea în „neamțul providențial”. O fi fost vreodată astfel? La începutul începutului, adică după ce a fost ales, se pare că, disperați, locuitori i patriei și-au agățat iluziile de această speranță. A fost, însă, una pierdută. O vrea, nu mai vrea cu adevărat un tur la Cotroceni, nu știm cu precizie, chiar dacă și-a anunțat intenția. Până una-alta, herr Klaus, fă un efor t eroic și vino cu sufletul deschis în fața națiunii și spune-i cum stă treaba cu purcoiul ăla de dosare. Până atunci, las-o mai moale cu penalii care-ți neliniștesc visele. Așa e civilizat.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haosul public și distrugerea națiunii române
Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale