Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.11.2014 00:19

Pamflet


A A

Klaunus mutu’ (dez)bătutu’

Klaunus mutu’ (dez)bătutu’

ALINA MAVRODIN VASILIU


Klaunus a dezertat marți seară din circoteca muțeniei în care se baricadase strategic și a sărit pârleazul realității ca să se (dez)bată-n public cu Victor Viorel. Să te-nchini (că Klaunus n-o face) ce-a ieșit din chestia asta care-ar trebui să le vâre mințile-n cap ălora de-și vor mutu-n Cotroceni. Ferească-ne Măiculița Domnului de-așa o nenorocire! V-o zic pe-aia populară că mai bine și-ar tăia dreapta cei care l-ar vota, pardon l-ar împăia, pe mutu-n jilț de prezident.

Mă-ntreb ce-o fi cu neuronii ălora care s-au decis brusc în mod etrusc să-și plimbe mutu’ prin studiourile teve ca pe-o frumoasă arătare scoasă la votare doar pentru că are-n dotare două mâini și două picioare. Ce-i drept că-s mai puțin țepene ca limba-i de lemn. Păi, după cum o văzurăm și o auzirăm în realitate, în direct și-n reluări, că i s-a mișcat în gură precum sapa-n bătătură, ne putem imagina cât de „sprinten” e-n gândire mutu’ (dez)bătutu’. Am o vagă bănuială de transpirație parșivo-liberalo-schimbistă, cum că niscaiva băieți dăștepți din umbra lu’ Klaunus s-au prins că succesul resuscitării useleului cel asasinat cu schepsis electoral ar putea depinde acușica de aducerea mutului în fața microfoanelor sub luminile reflectoarelor.

Păi cum altfel să spulberi mai cu spor legenda falsă despre Klaunus cel mare, cel deștept, cel drept și cel viteaz dacă nu-l arăți națiunii cât e de breaz? Cred că mutu’ ăsta e cea mai proastă reclamă la ceasurile nemțești din câte s-au văzut vreodată. Ălora le merg limbile, n-ai ce zice, doar lu’ Klaunus nu și n-ai ce-i face. Nici vreun transplant de limbă nu cred că i-ar fi de folos, fiindcă ar fi necesar, dar nu și suficient. În plus, ar însemna să se găsească pentru mutu’ (dez)bătutu’ un donator compatibil politic cu el în Klanus lu’ Klaunus și asta nu cred să existe după câte fețe triste-i stau în spate.Mă gândesc că s-or fi deșteptat și ele la realitate și cred că-și smulg părul din cap că s-au ales cu un par la un car de oale electorale. Ca și cum de așa ceva duceau lipsă pe dreapta. Acu’, dacă tot ne-au oferit termene de comparație, putem spune fără teama de-a greși că pe Klaunus nu-l întrece mai nou în muțenie decât Crin cel redus la tăcere, care, fie vorba-ntre noi, avea o limbariță mai ceva ca a lui Victor Viorel.

Că i-o critică acușica lui Victor Viorel niște propagandiști băsiști doar fiindcă e adversaru’ lu’ mutu’ cel (dez)bătutu’ în realitate, nu-i decât un răutăcism electoral derivat din politicianism, ca să nu-i zic pupincurism, de la prea mult fripturism stropit din belșug în multe cazuri și cu alcoolism. Dar nu vreau să vă tulbur și pe dumneavoastră cu vreo dezvăluire despre ce-a fost și ce-a ajuns presa mioritică dâmbovițeană doldora de evazioniști, contrabandiști și traficanți de toate cele. N-aș face decât să vă furnizez argumente să nu mai ieșiți la vot și nu îmi doresc chestia asta, taman acum. Am răbdare și sper că nu va mai trece mult timp până vor dispărea eminențele cenușii din politica de asasinare a presei independente. Vă dezvălui doar așa, pe scurt, că presa de propagandă e croită după chipurile și apucăturile asasinilor.

Mai multe nu vă spun fiindcă-mi dau seama că, oricât aș fi de supărată pe clasa primară politică, este totuși vital pentru România să ieșiți la vot și să-i dați lu’ mutu’ peste bot. Asta-i o rimă bine făcută! Contez pe umorul majorității liberaloschimbi știlor (care umor sper că nu s-a aliat cu fanatismul masochiștilor „democrați”) și trag nădejde că l-or trimite pe Klaunus „al lor” unde a-nțărcat mutu’ iapa, și nicidecum în fotelu’ din Cotroceni. Așa că hai la vot dacă sunteți buni cetățeni! Chiar dacă nu-i nici Victor Viorel vreun înger cu trupu’, măcar știm sigur că nu-i ca mutu’ (dez)bătutu’ în suflet și-n (ne)simțiri. P.S. Clanus al lu’ Klaunus s-a ținut de cuvânt și a dezmorțit aseară olecuță limba lu’ mutu’. Doar că limba e un mușchi și, oricât ai antrena-o, nu-i destul, fiindcă nu poți conduce o țară doar cu mușchiu’.

www.alinamavrodin.ro



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haremu' lu' Țuțu
Funcția și orgasmul
Viceprimăgărița
Miorița românească vs flota de război rusă. Vivat!
Lucrături tainice
Fariseii... disidenți
Dezertări misterioase
Ce de bile în Parlament…
Haida-ha! Dă mai tare muzica!
Comedie în interes național


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale