Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.05.2016 00:05

Rezultat bun


A A

Kinder Târgoviºte, locul 5 la "Cupa Hagi Danone"

Kinder Târgoviºte, locul 5 la
Puºtii lui Eduard Prisãcaru au fãcut o figurã frumoasã la „Cupa Hagi Danone”

* Puºtii lui Eduard Prisãcaru au lãsat o impresie frumoasã la turneul desfãºurat la Ovidiu, unde au înregistrat trei victorii

LIVIU DOBRE


Kinder Târgoviºte a fãcut o figurã frumoasã la „Cupa Hagi Danone”, turneu desfãºurat la Ovidiu, pe parcursul sãptãmânii trecute, unde s-a clasat pe locul 5. Echipa târgoviºteanã a avut un parcurs bun, chiar mulþumitor, chiar dacã a ratat calificarea în semifinale dupã ce s-a clasat pe locul 3 în grupa A. Puºtii lui Eduard Prisãcaru au debutat perfect la acest turneu, cu douã victorii obþinute în prima zi, cu LPS „Mircea Eliade” Bucureºti (1-0) ºi ªc. „Liviu Rebreanu” Târgu Mureº (2-0), succese care i-au dus pe primul loc în grupã. A urmat, din pãcate, o înfrângere cu Luceafãrul Drobeta Turnu Severin (0-1), iar mai apoi un eºec cu Viitorul Cluj (0-0, 2-4 dupã loviturile de departajare). În ultimul joc, Kinder s-a impus în confruntarea cu ªc. „Bosanci” Suceava (1-0), însã nu a reuºit sã prindã unul din primele douã locuri, pe care au terminat Tr. Severin ºi Cluj. Clasamentul final al grupei A: 1. Luceafãrul Drobeta Tr. Severin 14p, 2. Viitorul Cluj 12p, 3. Kinder Târgoviºte 10p, 4. LPS „Mircea Eliade” Bucureºti 4p, 5. ªc. „Bosanci” Suceava 3p, 6. ªc. „Liviu Rebreanu” Tg. Mureº 2p.

„Este un rezultat foarte bun”

 „Am terminat pe locul 5 la final. Nu ne-a ajutat nici jocul rezultatelor, cu puþin noroc ne-am fi putut califica în semifinale, dar aºa a fost sã fie. Este totuºi un rezultat foarte bun, sunt mulþumit de cum au evoluat copiii. Am avut ºi doi remarcaþi de cãtre Academia Gheorghe Hagi, Leonard Andrei ºi Fabian Nãstase, pe care cred cã nu o sã-i mai avem din toamnã pentru cã îi vor lua la academie”, ne-a mãrturisit Eduard Prisãcaru, antrenorul grupei 2004 de la Kinder Târgoviºte.

În grupa B, clasamentul a arãtat astfel: 1. Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” 13p, 2. Kinder Sângeorgiu Mureº 11p, 3. Dinamyk Craiova 9p, 4. Liceul „Eugen Pora” Cluj 7p, 5. LPS Banatul Timiºoara 5p, 6. ?c. „Traian” Piteºti 0p.

Lotul pe care s-a bazat Eduard  Prisãcaru pentru turneul de la malul mãrii: Leonard Andrei, Antonio Dumitru, Rãzvan Frãþoiu, Luis Ionescu, Liviu Matei, Fabian Nãstase, Ionuþ Nedelcu, Mario Nicolae, Marius Oprea, ªtefan Pîrvu, Eric Ploieºteanu ºi Ovidiu Voicu.



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Bezdead rezistã pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantã în finala micã
Sã vinã finalul!
Ziduri egaleazã pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regionalã la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizatã ciorovãiala grotescã dintre senatoarea bântuitã de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartã încã, Șoșoacã Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacã Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mã intereseazã de unde s-au luat, însã spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferã pe micile ecrane dã... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale