Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.06.2020 00:19

Editorial


A A

Justiția Românabsurdistanului

Justiția Românabsurdistanului

GEORGE COANDĂ


Justiția din Românabsurdistan acționează perfect absurd. În fond, nimeni nu mai înțelege nimic. Este momentul să revenim asupra „cazului Caracal” care a ținut „capul de afiș” în presă, în regim de breaking-news, din vara anului trecut până la asaltul coronavirusului, și iată-l revenit după starea de urgență în același regim. Numai că a revenit abracadabrant, până și unii oameni din sfera dreptului fiind de-a dreptul stupefiați: Pe „eroul” cazului, acel Gheorghe Dincă, cel care - și convingerea noastră se întărește pe zi ce trece - joacă la cacialma, se vede treaba că procurorii și judecătorii parcă ar avea poruncă de undeva (forțele oculte) să-l scoată, cât de cât basma curată, ca să nu cadă anumite capete sub ghilotina adevărului, a unei justiții cinstite. „Mașina groazei”, în care „bestia cu chip de om” își captura victimele, a fost la licitație. Nu cumva ca să i se piardă urma ca probă? Dovezi solide oferite de familiile îndurerate ale Alexandrei și Luizeai și de avocați - cum că fetele n-au fost ucise în butoiul lui Dincă, ci traficate - sunt aruncate la gunoi, trenându-se procesul, ai impresia, sine die. Cu timpul uitarea, în ceea ce privește opinia publică, se va așterne peste acest caz și vom afla, probabil, că „bestia de la Caracal” a fost condamnată la o... scurtă vacanță la pușcărie. Și ar mai fi câteva cazuri în care justiția a jucat bambilici și i-a făcut scăpați pe unii derbedei rău certați cu legea. Căci este de bezna minții să constați cu uluire că poliția arestează niște borfași care sparg locuințe și violează ca-n codru, dar procurorii le dau drumul. Ce pretenții aveți? Cum este „clasa politică”, așa este și justiția patriei. Doar trăim tot mai înfricoșați în... Românabsurdistan!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haosul public și distrugerea națiunii române
Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale