Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.10.2018 00:17


A A

Județul Dâmbovița a ocupat podiumul prezenței la vot

Județul Dâmbovița a ocupat podiumul prezenței la vot

Județul Dâmbovița a fost pe podium ca prezență la vot în prima zi a Referendumului pentru revizuirea Constituției. După ce a ocupat o bună bucată de timp locul I în statisticile Biroului Electoral Central, județul Dâmbovița a încheiat pe locul al II-lea ziua de sâmbătă, conform datelor furnizate de BEC la ora 21:00. Prezența la vot în județ a fost de 8,64%, mai puțin cu doar câteva sutimi față de județul Bihor (8,67%), dar peste procentul de 5,72% de la nivel național. BEC mai informează că 31.210 dâmbovițeni s-au prezentat să voteze în prima zi a referendumului. După datele raportate din teritoriu la ora 19:00, cu două ore înainte de închiderea urnelor, în prima zi de votare, județul Dâmbovița se afla pe locul I la nivel național ca prezență la vot. Până la acea oră, votaseră 27.969 de persoane, din care 4.130 pe liste speciale și 1.300 cetățeni care au votat folosind urma mobilă. Pe listele electorale din județ sunt înscrise 428.940 de persoane. În țară, la ora 19:00, prezența era de 5,15%.

Oficialități din Dâmbovița au mers sâmbătă la vot

Președintele PSD Dâmbovița, vicepreședinte al Senatului – Adrian Țuțuianu a votat în ziua de sâmbătă, la ora 9.00, la referendumul pentru revizuirea Constituției. Senatorul a fost însoțit de primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, și a votat la secția nr. 38, organizată la Liceul nr. 2 „Voievodul Mircea”, din Târgoviște. „În primul rând, m-am prezentat la vot pentru că este o datorie cetățenească. N-am lipsit niciodată de la niciun fel de scrutin. Astăzi am votat pentru normalitate, pentru păstrarea filonului creștin al familiei și pentru o soluție de revizuire a Constituției care ține cont de structura fundamentală a poporului român. (…) Cred că astăzi prezența va fi ceva mai mică. Este zi lucrătoare și, în general, oamenii din mediul rural încă au de strâns recolta de pe câmp. Cred că mâine prezența va fi cu mult deasupra celei de astăzi și cred că referendumul își va atinge cele 2 criterii prevăzute de lege pentru ca el să fie valid”, a declarat senatorul Adrian Țuțuianu.

„Am venit să votez cu gândul la viitorul copiilor noștri”

Tot sâmbătă, Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a mers la vot împreună cu soția sa, Suzana, cu fiica Maria și cu alți oficiali din Primărie, printre care și viceprimarul Cătălin Rădulescu. Edilul-șef a votat la secția nr. 53 – Colegiul Național „Constantin Cantacuzino” din Târgoviște. „Am venit astăzi să votez pentru o Românie normală, pentru o Românie morală, pentru România valorilor creștine și, mai ales, am venit să votez cu gândul la viitorul copiilor noștri”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale