Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.09.2022 00:07

Sesizare cu temei


A A

Jucător de la Gorgota, prins evoluând pe fals

Jucător de la Gorgota, prins evoluând pe fals

* „Dovezile prezenței jucătorului Dinu Răzvan Vasile pe teren au apărut și în mediul public, dar și la raportul jocului”, transmite AJF Dâmbovița

 

C.M.


Comisia de Disciplină și Etică, din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, a fost sesizată cu privire la faptul că la meciul din Liga a 6-a, Seria Nord, dintre echipele Voința Valea Voievozilor și Viitorul Gorgota, disputat pe 11 septembrie, a fost prezent pe teren în calitate de jucător al echipei oaspete și Răzvan Dinu Răzvan, aflat în stare de suspendare.

„Prezența acestuia pe teren a fost contestată, la momentul respectiv, și de echipa gazdă, jucătorul declarând datele unei alte persoane! Ulterior, nefiind timbrată de reclamant, contestația nu a mai intrat pe ordinea de zi a ședinței CDE. Dovezile prezenței jucătorului Dinu Răzvan Vasile pe teren au apărut și în mediul public, dar și la raportul jocului, arbitrul fiind obligat de regulament să se fotografieze cu jucătorii contestați. CDE a constatat că a fost încălcat art. 59.3 din RD. În condițiile date, jucătorul Dinu Răzvan Vasile a primit o suspendare de 6 jocuri și o penalitate sportivă de 500 lei”, se specifică pe pagina de Facebook: AJF Dâmbovița.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova
O restanță cât Turnul Chindiei
Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a
Viitorul Ocnița, pe loc de promovare în Seria Nord
Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni
E nevoie de liniște
Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Gloria Bucșani e campioană de toamnă
Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente
Competiții frumoase la juniori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale