Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.06.2020 00:16

ALDE Dâmbovița sancționează...


A A

"Jocul de-a alocațiile dublate"


COMUNICAT DE PRESĂ

După toate discuțiile despre dublarea alocațiilor, Ludovic Orban insistă că alocațiile nu pot fi dublate și că „va trebui să gândim un calendar de creștere a alocațiilor“. Păi când ați făcut promisiuni electorale de ce nu ați gândit un calendar de creșteri, de ce nu ați gândit un buget în care să fie incluse astfel de sume? Ce încercați să faceți, domnilor guvernanți liberali? Să întârziați dublarea alocațiilor, asigurată prin lege, până în campania electorală, ca să „dea bine“ în fața electoratului și să vă asigurați niște voturi? Că nouă cam așa nu se pare... Așa cum se găsesc bani pentru toate minunile posibile, așa cum se fură pe toate părțile sub scenariul Covid-19, așa sunteți și voi obligați să găsiți fonduri pentru dublarea alocațiilor! Copiii merită acest lucru, societatea trebuie să intre în normalitate. Opriți-vă din a vă bate joc de oameni, acum și de oamenii mici! Unde-i lege, nu-i tocmeală! Lăsați-ne să muncim ca până în pandemie, deblocați HoReCa, susțineți antreprenorii să-și repornească afacerile, să „reînvie“ forța de muncă și astfel să se strângă mai mulți bani la bugetul de stat, bani numai buni pentru dublarea alocațiilor, adică nu doar pentru sprijinirea micuților și implicit a părinților, ci pentru respectarea și aplicarea unei legi! Oamenii nu mai vor amânări, promisiuni, cuvinte goale, vor fapte! Fapte pentru normalitate, fapte pentru poporul român, că de aceea dețineți funcții de autorități ale statului, pentru a găsi soluții, pentru a respecta legile, pentru a susține dezvoltarea țării! Voi ne dovediți doar contrariul... Nimic nu se poate, nimic nu merge, nimic nu se întâmplă! Treziți-vă acum, nu în campania electorală!

Ionel Petre

Președinte ALDE DâmbovițaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Guvernul Orban se laudă cu șantierelor deschise în Guvernarea PSD"
Programul PNL "Reclădim România" ignoră realitatea economică și bugetară a țării
Primul roman S.F. marca PNL
Contre noi pe tema infrastructurii rutiere între PSD și PNL Dâmbovița
"Tare mi-e că vom intra din nou în stare de urgență și... nu vom avea alegeri"
Președintele PSD Dâmbovița, în vizită la CNAIR
Președintele PNL Dâmbovița, vești bune despre drumurile naționale
"Prima idee de pensie specială a aparținut unui liberal în 1997"
"Învățământul românesc, în pragul colapsului"
"Proiectele implementate în județul Dâmbovița, din 2016 până astăzi, nu pot fi negate"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Suverana Indiferență

Dacă e să iau în seamă unele știri transmise de televiziuni, cică, în vremea asta de pandemie fără de sfârșit, s-ar fi reîntors în țară vreo două milioane de români care plecaseră în lumea largă în căutarea unei vieți mai bune, și asta pentru că speranțele și visurile luminoase de la revoluția din ’89 iute s-au spulberat în vântoasele guvernanților capitaliști, fie ei de dreapta, fie de stânga.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale