Teme principale

Prima pagin瓊 (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.01.2019 00:08

姷t綖iri la volei


A A

Jelena Alajbeg vorbe演e despre transferul la CSM T漷govi演e

Jelena Alajbeg vorbe演e despre transferul la CSM T漷govi演e

❚ „Târgovi演e a fost mereu un adversar redutabil pentru formaiile din România la care am jucat. Vorbesc aici despre Blaj 槐 CSM Bucure演i. De fiecare dat echipa la care am ajuns în acest sezon era adversara direct în lupta pentru locul pe care ni-l doream” ❚ „Îmi doresc s lupt緆 împreun pentru a obine rezultatele pe care ni le dorim. Pentru mine e esenial s juc緆 un volei frumos, care s îi apropie pe fani de noi 槐 s avem sprijinul lor meci de meci. 泱iu c putem realiza asta”

 

COSTIN MIHAI

 


 

Jelena Alajbeg este una dintre cele dou juc綟oare achiziionate de CS Municipal Târgovi演e în aceast iarn la echipa de volei feminin.Transferul croatei reprezint una dintre cele mai importante mi構綖i pe piaa transferurilor din România, experiena acesteia, dar 槐 rezultatele obinute cu echipele pentru care a evoluat, fiind unele cu adev綖at însemnate. La câteva ore de la sosirea în ara noastr, voleibalista care evolueaz pe postul de tr緁綟or principal a acordat un scurt interviu pentru site-ul CSM Târgovi演e, pe care vi-l prezent緆 în cele ce urmeaz.

Rep.: Jelena, nu e演i la prima experien în România. În trecut ai evoluat pentru Metal Galai, CS Municipal Bucure演i 槐 Volei Alba Blaj. Ce 演ii despre CS Municipal Târgovi演e?

- Ei bine, Târgovi演e a fost mereu un adversar redutabil pentru formaiile din România la care am jucat. Vorbesc aici despre Blaj 槐 CSM Bucure演i. De fiecare dat echipa la care am ajuns în acest sezon era adversara direct în lupta pentru locul pe care ni-l doream. Trebuie s recunosc c nu era foarte comod s juc緆 împotriva voastr, mai ales când aveai al綟uri suporterii. Sala din Târgovi演e nu era tocmai comod pentru echipele adverse. Era greu s câ演igi aici. Foarte greu. Cât prive演e acest campionat, nu pot spune prea multe despre lot 槐 joc pentru c nu le-am v罳ut evoluând. Cunosc câteva dintre fete, pentru c am fost colege în trecut, dar nimic mai mult. Din ce-mi dau seama, este un grup unit 槐 de fiecare dat aceast calitate a dat for unei echipe.

Rep: Ce te-a determinat s accepi oferta venit de la Târgovi演e?

- Am auzit lucruri frumoase despre aceast echip. Nu doar acum, ci 槐 în trecut. Am v罳ut nucleul de juc綟oare, am aflat c este o atmosfer bun 槐 am discutat cu conducerea dup care am acceptat propunerea. E o provocare 槐 pentru mine 槐 chiar îmi doresc s v緂 cât de bune vom fi împreun.

„Îmi doresc s cucerim o medalie”

Rep.: La ce te a演epi de la noua ta echip?

- Îmi doresc s lupt緆 împreun pentru a obine rezultatele pe care ni le dorim. Pentru mine e esenial s juc緆 un volei frumos, care s îi apropie pe fani de noi 槐 s avem sprijinul lor meci de meci. 泱iu c putem realiza asta.

Rep.: Pe câte dintre actualele juc綟oare ale CSM-ului le 演iai dinainte de a semna cu Târgovi演e?

- Stai s m gândesc… A, pe Adina (n.n. Ro構a) o 演iu de la CSM Bucure演i, pe Dubravka (n.n. Duric), de la Blaj 槐 pe Tric, din perioada în care jucam pentru Metal Galai. Ele sunt cele trei „cuno演ine” pe care le am la echipa din Târgovi演e.

Rep.: Unde vezi CSM Târgovi演e la finalul sezonului?

- Sincer, îmi doresc s cucerim o medalie, dar e foarte important s juc緆 un volei de calitate, a榮 cum spuneam 槐 mai devreme.

Rep.: Ce mesaj le transmii suporterilor echipei de volei din Târgovi演e?

- Împreun suntem mai puternici. Dac vor veni al綟uri de noi meci de meci, vom reu槐 s facem meciuri mari 槐 rezultate bune. Îi a演ept緆 la sal.Comentarii

sau

Adaug瓊 comentariul t瓊u daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceea繙i categorie

De ce a c熇tigat Corne演i 槐 nu Gura 沿ii
Bobi Verde este sigur de promovare
Movil crede 螽 榮nsele echipei din Corne演i
Gloria a luptat onorabil
Recolta Gura 沿ii a c熇tigat cupa
Corne演i are 榮nse mici s promoveze
Gloria Cornești joac pentru promovare cu CSM Slatina
Și suporterii Chindiei sunt campioni (III)
Naționala Rom滱iei de polo se preg綟ește la T漷goviște
Programul turului pentru CSM T漷goviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

泱iai c pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost a榷zat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpit! La ce bun s se fi 演iut? Prin media patriei a b綟ut un vânt al uit綖ii. Altele au fost priorit裻ile culturale ale momentului, de pild… Street delivery.

[cite演e tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [cite演e tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale