Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.02.2021 00:21

La Târgoviște,


A A

Jandarmii, acțiuni de informare la școli

Jandarmii, acțiuni de informare la școli

❚ Astfel de activități vor continua și în perioada următoare la Colegiul Economic ,,Ion Ghica”, Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncoveanu” și Școala Gimnazială ,,Ioan Alexandru Brătescu Voinești” din Târgoviște

Jandarmii dâmbovițeni s-au întâlnit, în ziua de 16 februarie a.c., cu elevii Liceului ,,Voievodul Mircea” din municipiul Târgoviște, cărora le-au explicat că este necesară adoptarea unui comportament civic bazat pe respect reciproc, dezvoltarea comportamentului non-violent, pentru prevenirea delincvenței juvenile și reducerea numărului de elevi victime ale agresiunilor din școli, dar și aspecte legislative pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Acțiunile informativ-preventive sunt desfășurate în întâmpinarea nevoilor de cunoaștere a legislației de către elevi, pentru creșterea aportului privind prevenirea și combaterea violenței în școli, respectarea măsurilor de protecție sanitară în context epidemiologic, precum și în vederea promovării valorilor comune ale ordinii și siguranței elevilor atât pe timpul cursurilor, cât și în afara acestora, Astfel de activități vor continua și în perioada următoare la Colegiul Economic ,,Ion Ghica”, Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncoveanu” și Școala Gimnazială ,,Ioan Alexandru Brătescu Voinești” din Târgoviște, scopul acestora fiind cel al informării și conștientizării elevilor asupra riscurilor săvârșirii unor fapte de natură contravențională sau penală, precum și cu privire la pericolele rețelelor de socializare.

Informare, Relații Publice și cu PubliculComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Întreruperi de energie electrică
Analizele medicale gratuite, tot mai greu de efectuat în Târgoviște
Femeie din Republica Moldova, depistată cu ședere ilegală în Dâmbovița
Târgoviștea, din nou sub cod roșu COVID-19
44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977
"Fii mândru de zâmbetul tău! Ai grijă de sănătatea ta orală!"
Prioritățile Direcției Silvice Dâmbovița
Sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în județul Dâmbovița
S-au născut mai mulți copii în județul Dâmbovița
Crucea Roșie Dâmbovița a început o nouă campanie de informare COVID-19


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Multilateralismul global în Conferință despre viitorul Europei? (I)

Acum exact un an, împreună cu profesorul Vasile Pușcaș organizasem o dezbatere la Bruxelles în care făceam conexiunea dintre partidele politice europene și evoluția guvernării mondiale. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale