Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.11.2017 00:07

Optimism la Flacăra


A A

Iulian Drăgan crede că situația o să se îmbunătățească

Iulian Drăgan crede că situația o să se îmbunătățească

❚ „A fost o creștere la meciul cu Domnești față de alte jocuri, am avut mai multă atitudine și mai multă dorință de a câștiga. Suporterilor le transmit sa aibă încredere în noi și să ne fie alături, pentru că tot noi o să o scoatem la capăt” ❚ „Suntem o echipă tânără și asta se vede și în teren. Ne lipsește un lider în vestiar, cât și în teren, eu sunt al doilea cel mai bătrân din echipă, la numai 24 de ani”

COSMIN SAVA


Flacăra Moreni este într-un moment dificil. Echipa lui Gabi Paraschiv a remizat etapa trecută cu Viitorul Domnești (0-0) și a ajuns la al zecelea meci fără victorie. Morenarii sunt pe locul 12, cu doar 6 puncte, iar în ultima etapă a turului se deplaseaza la Sporting Roșiori, echipa de pe locul 10, cu 11 puncte adunate. Iulian Drăgan, unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei, crede că există o creștere în joc în ultimul timp și le cere suporterilor să fie alături de ei, pentru că Flacăra o să își revină. „Este obligatorie victoria la Roșiori” „A fost o creștere la meciul cu Domnești față de alte jocuri, am avut mai multă atitudine și mai multă dorință de a câștiga. Din punctul meu de vedere, am avut ocazii cât nu am avut jumătate de tur. Părerea mea este că suntem o echipă total schimbată față de anul trecut. Suntem o echipă tânără și asta se vede și în teren. Ne lipsește un lider în vestiar, cât și în teren, eu sunt al doilea cel mai bătrân din echipă, la numai 24 de ani. Nu cred că e vorba neapărat de un șoc, dacă obținem victoria la Roșiori, pentru că este ultimul meci și până la retur este foarte mare pauza. Dar este obligatorie victoria, pentru că e prea dureros să nu câștigăm de atâtea meciuri. Suporterilor le transmit sa aibă încredere în noi și să ne fie alături, pentru că tot noi o să o scoatem la capăt”, a transmis Drăgan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale