Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.12.2020 00:09

Se ascute lupta la AJF Dâmbovița


A A

Iugulescu a contestat dosarele lui Catană și Prisăcaru

Iugulescu a contestat dosarele lui Catană și Prisăcaru

❚ „Pe ce bază legală, regulamentară, se ia în calcul o asemenea contestație? Domnul Tuiu mai are să propună să candideze Iugulescu singur. E ciudat ce face, nu e statutar. Să spună direct că vrea o reevaluare a dosarelor”, a reacționat Cristian Catană ❚ „Fotbalul județean așteaptă sprijin, vrea ajutor, nu scandal. Cât despre dezorganizarea și necunoașterea statutului și a regulamentelor a unora din AJF, este deja de notorietate”, s-a exprimat și Ciprian Prisăcaru ❚ ,,Eu am venit cu propunerea de a constitui o comisie de juriști, pentru soluționarea acestor contestații. Toți ceilalți nu au fost de acord cu propunerea mea, considerând că nu este de competența Comitetului Executiv. Drept urmare, cele două contestațiile nu au fost luat în considerare”, a transmis președintele interimar Florin Tuiu ❚ Prezent la întrunire, Ionuț Iugulescu a contestat decizia luată în Comitetul Executiv. „O să mă consult cu consilierul meu juridic și voi merge mai departe. Decizia e neregulamentară”

 

COSTIN MIHAI


Ionuț Iugulescu nu a acceptat decizia comisiei de validare a dosarelor pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița și a formulat contestații în dreptul contracandidaților Cristian Catană și Ciprian Prisăcaru. Iar președintele interimar Florin Tuiu a reacționat cu promptitudine. „Sunt contestații pe dosarele de validare, iar eu am convocat Comitetul Executiv să facem totul corect și regulamentar. Voi propune stabilirea unei comisii în vederea soluționării acelor contestații, care să fie independentă și din care să nu mai facă parte membrii Comitetului Executiv”. Asta ar fi trebuit să propună Tuiu de la început, o comisie de validare a dosarelor formată din persoane fără implicare în activitatea AJF Dâmbovița și cu pregătire juridică. Acum calcă dintr-o groapă în alta. Care este motivul contestațiilor, nu am reușit să aflăm, Ionuț Iugulescu neputând fi contactat.

Catană: „Dacă resping dosarul, mă adresez instanței!”

O reacție imediată a avut și Cristian Catană, care a transmis că se va adresa instanțelor de judecată, în condițiile în care i se va bloca dreptul de candidatură, după ce dosarul i-a fost validat de către comisia în drept. „Domnul Tuiu mai are să propună să candideze Iugulescu singur. E ciudat ce face, nu e statutar. Să spună direct că vrea o reevaluare a dosarelor. Eu nu mai înțeleg nimic. Tot la propunerea domnului Tuiu s-a stabilit prin Comitetul Executiv o comisie de validare a dosarelor. A validat, hai domnule să mergem la o întrecere sportivă, că așa e mai bine pentru fotbal! Tu fă-ți campania cum trebuie. Să conteste și la Haga, dar să respecte statutul. Cum să-mi conteste mie dosarul Ionuț Iugulescu sau lui Ciprian Prisăcaru, nu are nicio bază regulamentară, statutară. De unde știe el ce e în dosarul meu? Îmi dau seama ce se încearcă și nu e ok să vrei să scoți doi din joc, pentru a rămâne unul. Adunarea Generală ce mai alege? La ce ne mai strângem pe 10 decembrie? Să votăm ce? ăsta e fair-play? Asta e moralitate? Dacă voi fi nemulțumit de decizia acestei comisii, o să fac și eu contestație. Cine mi-o judecă? Apoi poate să facă și Ciprian Prisăcaru contestație la contestația mea, e nebunie curată. Comisia stabilită de Comitetul Executiv mi-a validat dosarul, dacă o alta mi-l va respinge, mă voi adresa instanței. Adresez și eu întrebări publice. Pe ce bază legală, regulamentară, se ia în calcul o asemenea contestație? Care este articolul din statut pe care nu-l îndeplinesc să pot candida?”.

Prisăcaru: „Fotbalul județean așteaptă sprijin, vrea ajutor, nu scandal”

Ciprian Prisăcaru a comentat foarte relaxat demersul lui Iugulescu, lăsând de înțeles că se concentrează pe propria campanie. „Fotbalul județean așteaptă sprijin, vrea ajutor, nu scandal. Eu am intrat relaxat în acest subiect, pentru că fotbalul județean e o activitate practicată din pasiune. Cât despre dezorganizarea și necunoașterea statutului și a regulamentelor a unora din AJF, este deja de notorietate. Dacă voi fi ales președinte, acesta este primul meu obiectiv acolo, voi pune ordine în comisii prin aplicarea statutului”. Comitetul Executiv a respins contestațiile lui Iugulescu Întrunit luni, Comitetul Executiv a respins categoric (Ioan Negoescu, Mihăiță Ene, Marian Ștefan, Sandu Dragomir, Dragomir Ionașcu și Ionel Pitaru) propunerea președintelui interimar Florin Tuiu de constituire a unei comisii, pentru a analiza contestațiile depuse de Ionuț Iugulescu pe dosarele contracandidaților pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița, Cristian Catană și Ciprian Prisăcaru. „Ne-am adunat să stabilim toate detaliile legate de organizarea alegerilor. Între timp, s-a ivit o problemă, reprezentând două contestații depuse de Ionuț Iugulescu împotriva celor doi contracandidați. Eu am venit cu propunerea de a constitui o comisie de juriști, pentru soluționarea acestor contestații. Toți ceilalți nu au fost de acord cu propunerea mea, considerând că nu este de competența Comitetului Executiv. Drept urmare, cele două contestațiile nu au fost luat în considerare”, a transmis președintele interimar Florin Tuiu.

„Decizia e neregulamentară, voi merge mai departe”

Prezent la întrunire, Ionuț Iugulescu a contestat decizia luată în Comitetul Executiv. „O să mă consult cu consilierul meu juridic și voi merge mai departe. Decizia e neregulamentară”. Ce înseamnă mai departe în acest caz, nu cunoaștem, cert este că, pe 10 decembrie, vor fi trei candidați pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița. Noi am consultat un jurist încă de zilele trecute, însă am evitat să oferim răspunsurile transmise, tocmai pentru a nu influența comisiile abilitate. Cum am evitat să intrăm în detalii mai sensibile legate de candidați.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale