Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.11.2023 00:18

Eveniment dedicat influențelor culturale italiene, la Biblioteca Județeană


A A

Italia în Târgoviște

Italia în Târgoviște

Evenimentul dedicat Italiei și influențelor sale culturale asupra municipiului Târgoviște, a avut loc vineri, 17 noiembrie, la Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” din Târgoviște. Organizatori au fost Consiliul Județean Dâmbovița, în parteneriat cu Asociația EuroTrainer, în cadrul proiectului „Conservarea, restaurarea și valorificarea clădirii Fosta școală de cavalerie”, evenimentul a fost finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Participanții la acest eveniment au avut oportunitatea de a explora și de a aprecia bogăția culturală a Italiei prin diverse activități desfășurate într-un cadru prietenos și relaxant. Atmosfera a fost imbatabilă, cu participanți pasionați de cultura italiană și doritori să descopere legăturile acesteia cu Târgoviștea. În cadrul evenimentului, reprezentanții mediului cultural târgoviștean au prezentat influențele Italiei asupra arhitecturii clădirilor, străzilor și modului de viață al orașului.

Managerul Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu”, Agnes Erich, a participat la eveniment și a subliniat importanța promovării și conservării identității culturale a județului Dâmbovița. Evenimentul a reprezentat un succes notabil pentru comunitatea locală, oferind oportunitatea de a explora și aprecia frumusețea și diversitatea culturii italiene.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Se conturează Manifestul 2024-2029
Târgoviștea, pregătită de iarnă
Copii din Târgoviște au cucerit inimile publicului internațional la balet
Loc de joacă în comuna Brezoaele
Reconstrucția tronsonului de cale ferată dintre I.L. Caragiale și Moreni
LA 105 ani de la Marea unire (II)
Noi proiecte pe fonduri europene așteaptă startul
Soluții pentru modernizarea DN 71 Târgoviște - Sinaia
Avertisment privind achizițiile online de animale vii și produse alimentare
„România nu are o strategie a industriei de Apărare”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se conturează Manifestul 2024-2029

În vara anului viitor se va termina mandatul actualilor aleși din instituțiile europene, iar alegerile pentru Parlamentul European din 2024 sunt deja un subiect pe agenda politică din capitalele statelor membre UE. Desigur, alegerea eurodeputațiilor este importantă, dar atenția experților se îndreaptă mai ales asupra noii Comisii Europene. Printr-un eveniment derulat la sfarsitul lunii noiembrie s-a lansat și #Agenda24to29,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale