Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.11.2021 00:14

VOX POPULI


A A

Isteria unei pene de curent în Europa

Isteria unei pene de curent în Europa

Informația despre o pană de curentă în toată Europa face înconjurul lumii în mass-media, stârnind foarte multe controverse, dar și ironii. Totul a pornit de la oficialii guvernamentali austrieci, care au vorbit într-un material informativ despre posibilitatea unui black-out (întreruperea furnizării curentului electric) în toată Europa. Totuși, s-a ajuns la concluzia că un asemenea eveniment ar fi imposibil, iar informația transmisă de austrieci rămâne în acest moment doar un fake news. Reporterii cotidianului nostru au stat de vorbă cu mai mulți dâmbovițeni, întrebându-i ce opinia au despre posibilitatea unei pene de curent în toată Europa și dacă într-adevăr s-ar întâmpla un asemenea eveniment, care ar fi consecințele?

*Este puțin probabil să se întâmple așa ceva, dar nu de-a dreptul imposibil. Am înțeles că ar fi vorba despre o săptămână să dureze această pană de curent, ceea ce ar falimenta multe afaceri. Nu cred că se va întâmpla totuși să se întrerupă curentul în toată lumea.

*De ce nu? Este foarte posibil, tehnologia a luat-o razna, iar curentul electric este zilnic suprasolicitat. Nu știu de ce unora le este greu să creadă. Dacă s-ar întâmpla așa ceva, nu ar fi nimic rău, din contră, ar mai respira puțin și planeta asta.

*Fake news, oameni buni, nu e posibil așa ceva. Nici o pană de curent la nivel național nu cred că ar fi posibilă, mai ale una la nivel european sau mondial…să fim serioși.

*La început eram sceptic de așa ceva, dar am citit pe internet că mai multe firme, nu doar din Europa, se pregătesc de așa ceva. Nu pot să spun că într-adevăr cred, dar o mică posibilitate ar exista.

*Da și nu! Eu cred că se poate ajunge maxim într-un scenariu în care să avem pene de curent de câteva ori pe zi. Dacă am avea timp de o săptămână fără întrerupere, ar însemna un dezastru pentru întreaga omenire.

*La câte am trăit în ultima vreme, nu ar fi imposibil și asta. Eu nu aș fi surprins. Cred că va fi o gură de oxigen pentru noi dacă se întâmplă așa ceva. Nu-i mai vedem toată ziua pe tineri cu ochii în telefoane și tablete, noi nu mai stăm cu gurile căscate la televizor să vedem politicieni mincinoși.

Prin urmare, dâmbovițenii nu exclud posibilitatea de a trăi un astfel de eveniment. Totuși, specialiștii spun că este imposibil să asistăm la o pană de curent în toată Europa.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Guvernarea PSD-PNL-UDMR, sub semnul întrebării
Opinii pro și contra certificatului verde
Dâmbovițenii nu exclud ideea unui Guvern... militarizat
Schimbarea Guvernului Cîțu
Cresc prețurile, cresc nemulțumirile și în Dâmbovița
"Și restul de 99% din cetățeni ce facem la iarnă?"
Opinii dâmbovițene despre intrarea Roșiei Montane în Patrimoniul UNESCO
Dâmbovițenii văd cu ochi buni interzicerea mașinilor pe diesel și benzină
"Nu suntem pregătiți pentru scumpirile de la 1 iulie"
Dâmbovițenii, îngroziți de scumpirile la utilități
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale