Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.11.2021 00:14

VOX POPULI


A A

Isteria unei pene de curent în Europa

Isteria unei pene de curent în Europa

Informația despre o pană de curentă în toată Europa face înconjurul lumii în mass-media, stârnind foarte multe controverse, dar și ironii. Totul a pornit de la oficialii guvernamentali austrieci, care au vorbit într-un material informativ despre posibilitatea unui black-out (întreruperea furnizării curentului electric) în toată Europa. Totuși, s-a ajuns la concluzia că un asemenea eveniment ar fi imposibil, iar informația transmisă de austrieci rămâne în acest moment doar un fake news. Reporterii cotidianului nostru au stat de vorbă cu mai mulți dâmbovițeni, întrebându-i ce opinia au despre posibilitatea unei pene de curent în toată Europa și dacă într-adevăr s-ar întâmpla un asemenea eveniment, care ar fi consecințele?

*Este puțin probabil să se întâmple așa ceva, dar nu de-a dreptul imposibil. Am înțeles că ar fi vorba despre o săptămână să dureze această pană de curent, ceea ce ar falimenta multe afaceri. Nu cred că se va întâmpla totuși să se întrerupă curentul în toată lumea.

*De ce nu? Este foarte posibil, tehnologia a luat-o razna, iar curentul electric este zilnic suprasolicitat. Nu știu de ce unora le este greu să creadă. Dacă s-ar întâmpla așa ceva, nu ar fi nimic rău, din contră, ar mai respira puțin și planeta asta.

*Fake news, oameni buni, nu e posibil așa ceva. Nici o pană de curent la nivel național nu cred că ar fi posibilă, mai ale una la nivel european sau mondial…să fim serioși.

*La început eram sceptic de așa ceva, dar am citit pe internet că mai multe firme, nu doar din Europa, se pregătesc de așa ceva. Nu pot să spun că într-adevăr cred, dar o mică posibilitate ar exista.

*Da și nu! Eu cred că se poate ajunge maxim într-un scenariu în care să avem pene de curent de câteva ori pe zi. Dacă am avea timp de o săptămână fără întrerupere, ar însemna un dezastru pentru întreaga omenire.

*La câte am trăit în ultima vreme, nu ar fi imposibil și asta. Eu nu aș fi surprins. Cred că va fi o gură de oxigen pentru noi dacă se întâmplă așa ceva. Nu-i mai vedem toată ziua pe tineri cu ochii în telefoane și tablete, noi nu mai stăm cu gurile căscate la televizor să vedem politicieni mincinoși.

Prin urmare, dâmbovițenii nu exclud posibilitatea de a trăi un astfel de eveniment. Totuși, specialiștii spun că este imposibil să asistăm la o pană de curent în toată Europa.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dâmbovițenii, speriați de cutremurul de ieri dimineață
„Ne așteaptă o iarnă de groază!”
Războiul din Ucraina și amenințările lui Putin, în ochii dâmbovițenilor
Ministrul Energiei, ținta ironiilor printre dâmbovițeni
Oprirea gazului rusesc către Europa
Dolarul american, mai scump decât euro
Înghețarea salariilor și pensiilor din cauza datoriei publice
România, aproape de o criză alimentară?!
Suspendarea angajărilor la stat, în colimatorul opiniei publice
Creșterea prețului la combustibil scoate dâmbovițenii din case


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale