Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.05.2016 00:19

Editorial


A A

Isteria "HEXI PHARMA"

Isteria

GEORGE COANDĂ


De la o vreme încoace trăim din isterie în isterie. Că ne-am isterizat de-a binelea. Sau, știu eu, cineva, pe undeva, asta-și dorește – de ne prăpădește -, să ne vadă pierzându-ne uzul rațiunii și, nebăgând de seamă, să scoată cât mai iute din circulație România.

Acu a explodat isteria asta a substanțelor dezinfectante produse de firma Hexi Pharma, și de aici, precum o ciupercă atomică țâșnită deasupra sistemului medical românesc, s-a lovit în rețeaua spitalicească a patriei. Și, deodată, spitalele au intrat în haos, s-au stopat intervențiile chirurgicale, au încetat unele tratamente. Pe scurt, românii s-au îngrozit și privesc cu neîncredere spre toate unitățile spitalicești. Haosul ăsta, orice ni s-ar spune, nu cred că nu a fost premeditat. Și, de asemenea, nu cred că până la declanșarea scandalului pe la Președinția și pe la Guvernul republicii, și pe la Parlament chiar nu le-a ajuns nimic la urechi. SRI ne-a comunicat că a informat. Păi și atunci? Iar eu unul, ca gazetar veteran cu un instinct de alarmă îndelung exersat, nu-l iau pe încredere pe neliniștitul jurnalist sportiv Tolontan pe care-l bănuiesc de o bine lucrată șmecherie. Că o doză mare de adevăr în tărășenia „Hexi Pharma” există nu mă îndoiesc, dar că toată lumea din sistemul medical nu s-ar fi prins cum stă treaba iar nu mă îndoiesc.

Nu toate spitalele, este cert asta, au stat pe o bombă cu ceas. Și o spun în cunoștință de cauză. Nu cu mult timp în urmă am fost internat și am suportat o intervenție chirurgicală extrem de complicată într-un „institut al inimii” din România. O bijuterie a sistemului medical al patriei. Și n-am auzit ca și înainte și după internarea mea să fi dat colțul cineva în acel mare spital. Și nu numai acolo, dar și în alte clinici de pe o stradă întreagă. Hai, să spun de unde: de la Cluj- Napoca. Încă o dată zic: că Hexi Pharma, dar și alte firme, și-au chivernisit teșcherelele din mistificarea unor substanțe dezinfectante nu am de gând să pun la îndoială. Doar ne ducem traiul într-un capitalism criminal. Să pitești sub preș atâta timp acțiunea asta criminală, încă o dată spun, îmi dă de bănuit. Și-mi asum bănuiala că cineva, undeva (sfere oculte), are un scop precis: asasinarea poporului român. Iar senzaționalele dezvăluiri de presă sunt diversiuni pentru proști.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale