Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.08.2016 00:10

Alegerea lui Ciprian Prisăcaru


A A

Ionuț Munteanu, propunerea de director interimar pentru CS Târgoviște

Ionuț Munteanu, propunerea de director interimar pentru CS Târgoviște
Ionuț Munteanu are șanse mari să-l înlocuiască pe Ciprian Prisăcaru la conducerea CS Târgoviște

❚ „Sunt ani din viața mea petrecuți la Clubul Sportiv, unde am pus mult suflet. Dacă voi ajunge la CSM Târgoviște, mă interesează să vină în locul meu la CS o persoană capabilă, interesată să muncească”, s-a exprimat Prisăcaru, indicând persoana spre care s-a orientat ❚ Prisăcaru va susține astăzi concursul pentru ocuparea postului de președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, singurul care a prezentat un dosar complet în accepțiunea comisiei evaluatoare. „Mi-ar fi plăcut să fie mai mulți candidați, dar asta nu înseamnă că nu am pregătit cum se cuvine un asemenea concurs” ❚ Cum nu mai merge pe o funcție aleasă, Ciprian Prisăcaru nu va mai avea postul rezervat la CS Târgoviște. Pe lângă demisia de aici, va renunța și la postura de consilier local

COSTIN MIHAI


 

Ciprian Prisăcaru va susține astăzi concursul pentru ocuparea postului de președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, singurul care a prezentat un dosar complet în accepțiunea comisiei evaluatoare. „Mi-ar fi plăcut să fie mai mulți candidați, dar asta nu înseamnă că nu am pregătit cum se cuvine un asemenea concurs. Voi solicita să susțin ambele probe în aceeași zi, pentru a nu mai aștepta termenul de 29 august pentru interviu. Să știți că nu mi-a fost deloc ușor să iau decizia participării la acest concurs”, a comentat Prisăcaru. Au mai fost și alte persoane interesate de acest post, numai că s-au retras în momentul înscrierii în concurs a directorului de la CS Târgoviște, conștiente că pornesc cu șanse foarte mici într-o asemenea competiție. Ciprian Prisăcaru are o anumită detentă, după ce a ocupat funcții importante în sport, dar și în administrație, fiind pentru o perioadă și primar interimar al municipiului Târgoviște.

Prisăcaru va renunța și la postura de consilier local

Din momentul în care va primi o dispoziție de numire din partea executivului local, Prisăcaru va solicita Ministerului Tineretul și Sportului încetarea relațiilor contractuale, astfel că își va pierde poziția de director la CS Târgoviște. Cum nu mai merge pe o funcție aleasă, acesta nu va mai avea postul rezervat.

„Sunt ani din viața mea petrecuți la Clubul Sportiv, unde am pus mult suflet. Dacă voi ajunge la CSM Târgoviște, mă interesează să vină în locul meu la CS o persoană capabilă, interesată să muncească. Pentru o perioadă de interimat, îl voi propune ca director pe Ionuț Munteanu, care mi-a preluat din atribuțiuni atunci când am fost în concediu sau în cazuri speciale. Asta până va organiza ministerul un concurs pentru ocuparea postului. Nu știu acum cât îl interesează pe Ionuț să preia o asemenea funcție pe termen lung”.

Pe lângă demisia de la CS Târgoviște, Ciprian Prisăcaru va renunța și la postura de consilier local.

Munteanu nu vrea să fie director plin

Ionuț Munteanu ar accepta să asigure „interimatul” la CS Târgoviște, însă nu ia în calcul să se înscrie la concursul pentru postul de director.

„E bătaie de cap, iar eu nu aș mai avea timp să mă ocup de activitatea mea de antrenor la secția de karate. Pentru moment nu mă tentează o funcție de conducere, îmi place prea mult ce fac pe plan sportiv. I-am mai ținut locul domnului Prisăcaru atunci când mi s-a solicitat acest lucru, la fel voi proceda și până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director, dacă mi se va cere asta, dar nu mai mult”.

În aceste condiții, devine interesant cine va conduce CS Târgoviște după plecarea lui Ciprian Prisăcaru.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale