Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.11.2020 00:10

Încă un candidat la șefia AJF Dâmbovița


A A

Ionuț Iugulescu intră în competiție

Ionuț Iugulescu intră în competiție

❚ Număr record de candidați pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. După Cristian Catană, Ciprian Prisăcaru și Florin Tuiu, ieri și-a depus dosarul și Ionuț Iugulescu (41 de ani) ❚ Iugulescu este singurul dintre cei patru care a mai candidat pentru poziția de președinte al AJF, în 2018, când a fost învins de regretatul Emil Tudor (36 voturi, la 54 de voturi)

 

C.M.


Număr record de candidați pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. După Cristian Catană, Ciprian Prisăcaru și Florin Tuiu, ieri și-a depus dosarul și Ionuț Iugulescu (41 de ani), fost fotbalist și arbitru, acum antrenor la juniorii republicani ai Chindiei, conducător al clubului Luceafărul Târgoviște și profesor de educație fizică. Iugulescu este singurul dintre cei patru care a mai candidat pentru poziția de președinte al AJF, în 2018, când a fost învins de regretatul Emil Tudor (36 voturi, la 54 de voturi). Prin implicarea lui Ionuț, propus de Olimpicii Ulmi, competiția devine și mai atractivă, iar calculele se modifică. Cum potențialii votanți ai lui Iugulescu provin mai degrabă din bazinul electoral al lui Prisăcaru, Cristian Catană pare favoritul alegerilor, dacă dosarul său va fi validat. Din acest moment, Ionuț Iugulescu va beneficia de aceeași atenție mediatică pe care o acordăm și celorlalți candidați, în condițiile în care dorește acest lucru.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Prisăcaru a reușit să atragă simpatia membrilor afiliați
CSM Târgoviște pune accent și pe lupte
Gheorghe Stan, nemulțumit de condițiile din Polivalentă
Alegerile AJF vor avea loc la Teatrul de Vară
Sala Sporturilor, o țintă a hoților
Succes și cu Rapid
Prisăcaru, idei pentru dezvoltarea fotbalului dâmbovițean
Polul Frigului în Sala Sporturilor din Târgoviște
"Ne-ar mai trebui 3-4 jucători cu experiență"
Croitoru are Licența UEFA PRO


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

E liber la... înalta trădare a națiunii (I)

Era de așteptat ca după revoluția anticomunistă din 1989 să se producă schimbări esențiale în societatea românească. Era firesc să se producă, aș fi spus logic, doar că filosofia legității sociale/societale a fost compromisă în defunctul regim comunist, asta neînsemnând că nu va mai fi operaționalizată vreodată în cercetarea aprofundată a evoluției societății omenești.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale