Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.02.2017 00:10

Ne-au transmis surse de încredere în anturajul lui Tudor Emil


A A

Ionel Pitaru, varinta 1 pentru a prelua CJA Dâmbovița

Ionel Pitaru, varinta 1 pentru a prelua CJA Dâmbovița
Ionel Pitaru devine favorit sã preia conducerea arbitrajului dâmboviþean

❚ Ciprian Popa este un alt nume vehiculat pentru o înlocuire a lui Țuți Negoescu. Doar că această pistă se blochează din start. „Nu-mi permite timpul pentru o asemenea activitate și nu cred că aș fi persoana potrivită” ❚ Nici măcar Liviu Gligoraș nu se gândește la o asemenea poziție, unde este văzut ca o soluție de către vicepreședintele AJF, Florin Tuiu. „În niciun caz nu voi accepta să conduc CJA, cu Tudor Emil ca președinte de asociație”, s-a exprimat Gligoraș ❚ Ultima ședință a Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița a fost destul de încinsă. În sensul că s-a propus suspendarea din funcție a secretarului Cristian Catană, demers stopat de Tudor și de susținătorii săi

COSTIN MIHAI,

LIVIU DOBRE


 

Dacă Tudor Emil este clar că nu ia în calcul o demisie de la conducerea Asociației Județene de Fotbal, devine interesant cine îi va lua locul lui Ioan Negoescu la șefia arbitrajului dâmbovițean. Chit că în acest moment nu există o decizie scrisă de demisie, Negoescu a transmis public, prin intermediul Jurnal de Dâmbovița, că renunță la funcție. O va face și în mod oficial săptămâna viitoare, când va reveni din Anglia. Și se pune întrebarea: cine va prelua conducerea Comisiei Județene de Arbitri?

Nici Gligoraș nu vrea să mai lucreze cu Tudor

Au apărut mai multe recomandări, iar primii care au transmis că nu sunt interesați de poziția de președinte al CJA au fost Ciprian și Petruța Iugulescu. Nici măcar Liviu Gligoraș nu se gândește la o asemenea poziție, unde este văzut ca o soluție de către vicepreședintele AJF, Florin Tuiu. „În niciun caz nu voi accepta să conduc Comisia Județeană de Arbitri Dâmbovița, cu Tudor Emil ca președinte de asociație. Dacă nu va mai fi el acolo, mai discutăm”, s-a exprimat Gligoraș. Un discurs asemănător a avut cu o zi mai devreme și Petruța Iugulescu. „Nu mă văd lucrând cu președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, după experiența din 2014”.

Pitaru e favorit, însă va pune sigur condiții

Jurnal de Dâmbovița a pătruns mai adânc pe subiect și a aflat din surse de încredere care ar fi opțiunile conducerii AJF, pentru a prelua șefia arbitrajului local. Varianta numărul 1 ar reprezenta-o Ionel Pitaru. Numai că, la cum îl cunoaștem, fostul mare fotbalist al CS Târgoviște nu ar accepta o asemenea responsabilitate, fără anumite condiții. Cel mai probabil, Pitaru va dori să aibă libertatea de a-și alege echipa, urmând să coopteze cu mare atenție oamenii cu care va dori să lucreze. În plus, nu-i exclus să solicite semnarea unui contract, care să-i garanteze poziția, dar și să dorească o remunerație a funcției, pentru a evita să mai fie delegat la meciuri ca observator. Sunt condiții de bun simț, să vedem și în ce măsură ar fi acceptate.

Ciprian Popa: „Nu e de mine!”

Ciprian Popa este un alt nume vehiculat pentru o înlocuire a lui Țuți Negoescu. Doar că această pistă se blochează din start. „Nu-mi permite timpul pentru o asemenea activitate și nu cred că aș fi persoana potrivită. Aștept să revină Negoescu în țară și, dacă dânsul și-a dat cu adevărat demisia, în principiu nu voi mai continua nici eu. Așa mi se pare corect, să plec împreună cu cel care mi-a propus să intru într-un asemenea context, unde mi-am făcut treaba cu plăcere în ultimii doi ani. Dacă va fi o altă persoană în locul lui Ioan Negoescu, mi se pare corect să-și facă echipa. Mă surprinde totuși să aud că aș fi luat în calcul pentru a conduce arbitrajul dâmbovițean. Nu, nu e de mine”, s-a exprimat într-un mod politicos Ciprian Popa.

5 cu Cristi Catană și 4 contra

Ultima ședință a Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița a fost destul de încinsă. În sensul că s-a propus suspendarea din funcție a secretarului Cristian Catană, demers agreat de Florin Tuiu, Gheorghe Tzitzeclis, Ciprian Iugulescu și Cosmin Toboșaru. Doar că s-a opus Tudor Emil, susținut de Vali Junghie, Cătălin Diaconescu, Sandu Dragomir și Piciu Ionașcu, având majoritate. Catană a transmis într-un mod clar, pentru Jurnal de Dâmbovița, că nu va renunța la funcția de secretar general al Asociației Județene de Fotbal. În acest moment, se așteaptă demisia oficială a lui Ioan Negoescu, iar mai apoi Adunarea Generală din 9 martie. Unde avem informații că se va propune revocarea din funcție a președintelui Tudor Emil. Numai că procedura e un pic cam complicată și s-ar putea ca șeful AJF Dâmbovița să scape din nou. Sau poate că nu, depinde ce vor hotărî membrii afiliați.

Mihălăchioiu: „AJF Dâmbovița funcționează ilegal!”

Iar finalul de articol este dedicat unui comentariu postat pe pagina personală de Facebook de fostul arbitru Armand Mihălăchioiu. „AJF Dâmbovița funcționează ilegal! Parcurgând site-ul oficial al celor de mai sus, unde este afișată ordinea de zi a viitoarei Adunări Generale, cât și regulamentele care urmează a fi supuse spre aprobare membrilor afiliați, constat că ceea ce am spus cu mult timp în urmă, se adeverește. Adică, Statutul asociației, cât și Regulamentul Disciplinar, nu sunt aprobate de Biroul Executiv și nu au fost validate de Comitetul Executiv al FRF... Așadar, orice decizii luate de aceștia sau de comisiile subordonate, sunt ilegale și pot fi atacate în orice instanță sportivă sau civilă cu șanse de câștig de100%! Nu știu câți sau dacă vreunul din membrii afiliați vor parcurge acele regulamente sau vor citi această postare, însă sper ca măcar unul să aibă curajul să ridice și să semnaleze acestea în cadrul viitoarei Adunări Generale. Dacă nici acum, când aveți ocazia, nimeni nu va lua atitudine, atunci nu vă mai văitați că se iau decizii incorecte împotriva voastră și vă meritați soarta. De asemenea, convocarea Adunării Generale este făcută în cel mai neprofesionist mod cu putință, iar peste toate astea, vrând să ne demonstreze acești băieți că nu au nicio trebă cu regulamentele în vigoare, comunicatul este semnat de «Secretar General AJF Dâmbovița, Catană Cristian!». Lăsând la o parte faptul că acest personaj nu avea ce să mai caute în această funcție, ca urmare a implicării sale în «mafia trucării meciurilor pentru pariuri», Adunarea Generală convoacă Biroul Executiv al AJF, secretarul notifică membrii afiliați cu privire la convocarea acesteia... De asemenea, nu se specifică dacă este Adunare Generală Extraordinară sau Ordinară. Secretarul general mai are obligația să transmită membrilor afiliați raportul Biroului Executiv, privind activitatea desfășurată în anul precedent, raportul administrației AJF, bilanțul contabil pe anul precedent, raportul comisiei de cenzori (în sinteză), raportul auditului extern (în sinteză), bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul următor”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de fost arbitru la 17.02.2017 22:21

domne e ceva fantastic, Tudor a taiat atatea capete, e acuzat de atatea tampenii, nimeni nu poate sa colaboreze cu el, nimeni nu mai vrea sa colaboreze cu el cu exceptia acolitilor care nu au nici o calitate si un talent, dar el ramane in functie. E strigator la cer! Daca nici acum...
Catana ala ziceam ca e baiat serios da nici onoare nu are.
Poate vine ne-a Ion sa faca un pic curat desi cu tot respectu nu cred ca e nici el calificat pt functia aia. Nu cred ca stie el legile jocului cum le stia domnu Negoescu, Petruta,Coman.


Trimis de NOBODY..... la 17.02.2017 08:12

Deoarece ancheta in cazul celor ce au arbitrat in Cipru ai Turcia nu s-a incheiat si nu s-a dat,deci,nicio hotarare,cum va permiteti,domnule Mihalachioiu sa faceti afirmatia ,referitoare la Catana Cristian:"ca urmare a implicarii sale in mafia trucarii meciurilor pentru pariere " ? Este o afirmatie periculoasa,o concluzie pe care ati tras-o singur si care,in situatia ca nu se adevereste,s-ar putea sa va coste un dosar penal de toata frumusetea. Dar sa astepam finalizarea anchetei.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale