Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.04.2018 01:20

La conferința județeană de alegeri, după un lung interimat,


A A

Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița

Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița

❚ La eveniment au participat Călin Popescu Tăriceanu, Norica Nicolai, Daniel Chițoiu, Andrei Gerea, secretari de stat, lideri ALDE din alte județe, precum și partenerii de coaliție de la nivelul județului

ANA MARIA POPESCU

 


 

S-a terminat perioada de interimat la Alianța Liberalilor și Democraților de la nivelul județului, începând de vineri, Ionel Petre este președintele ales al ALDE Dâmbovița! La sfârșitul săptămânii Clubul Studenților din municipiul Târgoviște a găzduit Conferința Județeană de Alegeri a ALDE Dâmbovița, eveniment politic în cadrul căruia sute de delegați din toate localitățile județului, unde formațiunea politică are organizații locale, au ales echipa de conducere a partidului pentru următorii patru ani. Ionel Petre nu a avut contracandidați pentru postul de președinte, însă emoțiile nu l-au părăsit nicio secundă pe durata desfășurării evenimentului politic, pe care l-a pregătit în amănunt timp de săptămâni bune. Conferința Județeană de Alegeri a ALDE Dâmbovița s-a bucurat de prezența multor lideri de la nivel central. Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent la Conferința de Alegeri a ALDE Dâmbovița și le-a cerut liberalilor și democraților dâmbovițeni să intre serios în acțiune și să se mobilizeze pentru a depăși PNL la confruntări electorale. Norica Nicolai, Daniel Chițoiu, Andrei Gerea, secretari de stat, lideri ALDE din alte județe, s-au numărat printre invitații care au venit să-l susțină pe Ionel Petre la președinția Alianței Liberalilor și Democraților Dâmbovița. Nu au lipsit de la conferința ALDE Dâmbovița nici partenerii de coaliție de la nivelul județului, respectiv senatorul Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, Daniel Comănescu - președintele Consiliului Județean, și Cristian Stan - primarul municipiului Târgoviște.

“Putem să generăm o schimbare reală”

„Cu ALDE, am început cariera politică. Cu ALDE, am înțeles că fără implicare nu pot avea șansa unui viitor mai bun. Cu ALDE am redescoperit România. Sunt mândru că am ajuns până aici. Am dovedit că și noi, cei de la Dâmbovița, putem să generăm o schimbare reală. Este nevoie de implicare, este nevoie de unitate. Este nevoie să participăm activ la reașezarea lucrurilor în România”, a mărturisit președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre.

“Ambiția pe care o am este să depășim PNL la viitoarele alegeri”

“Îmi doresc un rezultat foarte bun la alegerile pentru Parlamentul European. Scorul pe care-l avem este mai mult decât dublu, față de rezultatul din alegerile parlamentare din 2016. Conform sondajelor, avem aproximativ 15%. Este o performanță bună, care trebuie consolidată. ALDE s-a definit ca fiind singurul partid liberal autentic din România. Ambiția pe care o am este să depășim PNL la viitoarele alegeri. (…) Pentru ca răul să învingă, este suficient să nu facem nimic! Vă chem, așadar, la acțiune. Vă chem să fiți determinați, să fiți hotărâți, să aveți curaj”, a declarat președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Județul are nevoie de un ALDE puternic

“Îmi doresc să vă consolidați ca partid politic, dar nu canibalizându-ne unii pe alții. ALDE este singurul partid din România care împărtășește ideile liberale.PNL a rămas doar o siglă.2020 va fi un an dificil și îmi doresc să avem ca aliați un ALDE puternic, să facem împreună majorități în Consiliile Locale, în Consiliul Județean. Dezvoltarea acestui județ depinde de PSD și de ALDE. Trebuie să gândim bine cum colaborăm între noi”, le-a transmis aliaților președintele PSD Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale