Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.07.2017 00:10

Deranjat de situația în care a ajuns echipa de baschet


A A

Ioan Valerian pune presiune pe fosta conducere de la CSM

Ioan Valerian pune presiune pe fosta conducere de la CSM
Valerian prezintă dezvăluiri șocante, care îi pun pe jar pe foștii șefii de la CSM Târgoviște

* „Oare de ce au plecat toți de la club, nu cumva doreau desființarea acestei echipe? De ce nu vor să iasă să spună ce s-a întâmplat? Oare nu așteaptă ca echipa să dispară și să se șteargă totul cu buretele?”

* „De ce fosta conducere nu a spus nimic despre proces până acum și nici măcar nu a anunțat Primăria Târgoviște și Consiliul Local Municipal printr-un act oficial? Cine și cum a plătit cei 10.000 de euro către Dikeoulakos, prin aceasta recunoscând sentința BAT?”

* „Din informațiile pe care le am, Ciprian Iugulescu a declarat la proces că nu își recunoaște semnătura, spunând clar că este un fals. De ce nu a spus mai devreme că nu sunt semnăturile lui pe acele contracte și a făcut-o abia acum, după trei ani?”

* „Am auzit că Dikeoulakos vrea să afle dacă a avut card la o anumită bancă din centrul orașului. Se aude dinspre anumite jucătoare, care își primeau banii cash, că ar fi apărut carduri și pe numele lor, fără ca ele să aibă cunoștință, de pe care se extrăgeau diverse sume de bani”

COSTIN MIHAI


Ediția de luni a emisiunii Sport Show, de la Columna TV, avându-l ca invitat pe Ioan Valerian, tinde să provoace un cutremur de proporții în mediul sportiv dâmbovițean. Team managerul echipei de baschet CSM Târgoviște a venit cu dezvăluiri pe alocuri șocante, care au pus pe jar fost conducere a clubului. Am încercat să obținem o poziție și din partea lui Ciprian Iugulescu, președintele Clubului Sportiv Municipal din perioada 2008-2016, doar că nu a răspuns apelurilor telefonice. „Eu l-am înțeles pe Ciprian Iugulescu, pentru că a intrat în proces acum, probabil învățat de cineva să tot amâne, ca să dispară echipa. Îi transmit însă că acei bani tot vor trebui plătiți, iar cineva tot va trebui să răspundă. De ce nu a spus mai devreme că nu sunt semnăturile lui pe acele contracte și a făcut-o abia acum, după trei ani? Noi știm cine îl învață. Dacă 44 de ani a fost posibil să existe baschetul la Târgoviște, iar în ultimii 20 de ani cu rezultate extraordinare, de ce se vrea neapărat să dispară acum? Vă spun tot eu, ca să se șteargă urma”, a abordat frontal Valerian miezul problemei.

„S-a lucrat pe ascuns, probabil pe câte două contracte, fără să știe Primăria Târgoviște”

Ioan Valerian a adresat public mai multe întrebări incomode celor care au condus CSM Târgoviște în momentul apariției la echipa de baschet a antrenorului grec George Dikeoulakos, oferind în unele cazuri și răspunsuri. „Oare de ce au plecat toți de la club, nu cumva doreau desființarea acestei echipe? De ce nu vor să iasă să spună ce s-a întâmplat? Oare nu așteaptă ca echipa să dispară și să se șteargă totul cu buretele? Îi anunț că acea amendă trebuie plătită și se va plăti, indiferent când și cine o va face. Dacă această problemă nu se rezolvă în șase luni, maxim un an de zile, pericolul mare este ca echipa să dispară. Sunt declarații în care cei din fosta conducere recunosc că trebuie să plătească acei bani, că s-au făcut greșeli. Adevărul este că s-a lucrat pe ascuns, probabil pe câte două contracte, fără să știe Primăria Târgoviște sau Consiliul Local. Problema e că ei au făcut aceste lucruri, iar alții trebuie să tragă în urma lor. I-aș ruga să ia legătura cu antrenorul grec, cu care s-ar fi putut înțelege foarte bine de la bun început, fără să plătească suma imensă datorată în prezent. Ce avocat au avut ei la BAT, cine l-a pus? E vorba de un turc, care era bun prieten cu antrenorul grec”.

„Cred că ar fi trebuit să intervină și organe mai abilitate”

„De ce fosta conducere nu a spus nimic despre proces până acum și nici măcar nu a anunțat Primăria Târgoviște și Consiliul Local Municipal printr-un act oficial? Cine și cum a plătit cei 10.000 de euro către Dikeoulakos, prin aceasta recunoscând sentința BAT? Iar acum sunt în proces și nu mai recunosc. Sunt facturile de 10.000 de euro, în care o persoană din Târgoviște a plătit acei bani în contul clubului. Se pare că e vorba de John Yannakis (n.r. conducătorul fostei echipei de baschet Livas Târgoviște). De ce clubul nu a avut nicio reacție și nu a făcut Recurs la BAT, în momentul în care s-a dat decizia? Din informațiile pe care le am, domnul Iugulescu a declarat la proces că nu își recunoaște semnătura, spunând clar că este un fals. Poate că s-a lucrat pe două contracte. Pe unul probabil că este semnătura domnului Iugulescu, iar pe celălalt apare semnătura altcuiva. Cine a semnat până la urmă contractul cu antrenorul grec? Am înțeles că semnătura de pe contractul care a ajuns în Elveția, la Lausanne, nu seamnă cu a fostului președinte Iugulescu. Eu cred că ar fi trebuit să intervină și organe mai abilitate, pentru că se știe despre aceste lucruri de trei ani”, a pus și mai multă presiune Ioan Valerian

„Se pare că Dikeoulakos va deschide un alt proces”

Team managerul echipei de baschet a deschis și alte subiecte sensibile, care provoacă frisoane suplimentare. „Am auzit că Dikeoulakos vrea să afle dacă a avut card la o anumită bancă din centrul orașului, pentru că atât lui, dar și jucătoarelor, li s-au plătit banii cash. Un mare semn de întrebare. Se pare că antrenorul grec va deschide un alt proces, să vadă dacă s-au operat extrase de cont de pe acel card, care ar fi fost emis în numele lui. Se aude dinspre anumite jucătoare, care își primeau banii cash, că ar fi apărut carduri și pe numele lor, fără ca ele să aibă cunoștință, de pe care se extrăgeau diverse sume de bani. O treabă foarte periculoasă”.

„Am luat decizia de a face și anul acesta echipă”

Chiar dacă două din jucătoarele din sezonul trecut au semnat cu alte cluburi, e vorba despre Porchia Green și Donica Cosby, Valerian a anunță că echipa își va continua parcursul în Liga Națională și speră chiar la o clasare în zona locurilor 2-4. „Am stat mult împreună cu antrenorul Cătălin Tănase și am luat decizia de a face și anul acesta echipă. În primul rând pentru că suntem târgovișteni și apoi să nu le dăm satisfacție oamenilor care au vrut răul clubului și, în special, baschetului. Vrem s-o scoatem la capăt și anul acesta, cu sacrificii mari, cu jucătoare care știu că nu putem să luăm altele”.

P.S. Conducerea CSM Târgoviște a transmis ieri spre seară un mesaj, prin intermediul paginii de Facebook, prin care a anunțat că echipa de baschet își va continua activitatea, indiferent de sancțiunile pe care este obligată să le suporte.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale