Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.11.2018 00:25

Primăria Târgoviște a marcat o nouă realizare


A A

Investițiile din Cartierul Tineretului Sagricom au fost finalizate

Investițiile din Cartierul Tineretului Sagricom au fost finalizate

❚ „Investițiile vor continua în această zonă. Oricum, schimbarea este una radicală față de ceea ce era până la momentul intervenției adminstrației publice locale. Valoarea investițiilor din acest cartier este undeva la 750.000 lei, cu tot cu locul de joacă”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

VIOLETA STANCIU


„Schimbarea la față” a Cartierului Tineretului Sagricom a ajuns la final! Investițiile succesive realizate în acest an de administrația locală târgovișteană, mai ales în ceea ce privește infrastructura cartierului, au transformat radical această zonă mărginașă a orașului. Echipa de conducere a Primăriei Târgoviște, în frunte cu primarul Daniel Cristian Stan, s-a aflat în această săptămână în Cartierul Sagricom pentru a marca finalizarea complexului de investiții implementate în zonă, care au menirea de a crește gradul de confort urban al ANL-iștilor. Este pentru prima dată, în ultimii 15 ani, când un primar al orașului și-a îndreptat atenția și către acest cartier izolat al urbei locuit de chiriașii sau proprietarii locuințelor ANL. Potrivit primarului Târgoviștei, Daniel Cristian Stan au fost reabilitați peste 8000 de metri pătrați de străzi și trotuare, iar locul de joacă a fost reabilitat și modernizat. De asemenea, au fost asfaltate și marcate corespunzător toate parcările din acest cartier târgoviștean. Investițiile se ridică la aproximativ 750.000 lei, bani proveniți din bugetul local al unității administrativ teritoriale. La momentul actual singurul obiectiv încă neîndeplinit este continuarea construcției blocurilor începute în urmă cu mulți ani și lăsate neterminate, însă de acest lucru se ocupă Agenția Națională pentru Locuințe (ANL). Aceasta, după ce a reziliat contractul cu constructorul „fără chef de muncă”, a lansat o nouă procedură de licitație publică în urma căreia va fi desemnat un nou câștigător, se speră, mult mai serios decât cel de până acum.

„Acum zona arată cu totul altfel, arată civilizat”

„Aici, peste 8000 de metri pătrați de străzi și trotuare au fost reabilitați de către Primăria Municipiului Târgoviște. De altfel, sunt primele lucrări importante de modernizare a acestei zone, acum zona arată cu totul altfel, arată civilizat. Este un angajament pe care ni l-am luat față de locuitorii de aici și suntem foarte bucuroși că am reușit să-l ducem la îndeplinire. Mai avem de lucru puțin în Cartier Sagricom, și nu vorbesc despre blocurile neterminate, aceasta este o investiție a ANL și din câte știu sa reziliat contractul cu fostul constructor și este lansată deja licitația de execuție, ci vorbesc de încă o parcare pe care urmează să o realizăm aici, dacă ne permite vremea o reabilităm anul acesta, dacă nu în primăvara anului viitor. În orice caz, repet, sunt primele lucrări importante de reabilitare a infrastructurii din cartierul Sagricom. De asemenea, de menționat este și faptul că în această vară am realizat și locul de joacă, poate cel mai frumos și cel mai moderm din municipiul Târgoviște. Investițiile vor continua în această zonă. Oricum, schimbarea este una radicală față de ceea ce era până la momentul intervenției adminstrației publice locale. Valoarea investițiilor din acest cartier este undeva la 750.000 lei, cu tot cu locul de joacă” a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La limita guvernării europene
Studiu de fezabilitate aprobat pentru centura orașelor Pucioasa și Fieni
Cutremur de proporții la Găești și Șelaru
Performanță dâmbovițeană la Olimpiada Națională de Română
287 de locuri de muncă disponibile
CJ Dâmbovița, reprezentat la Comitetul European al Regiunilor
115 elevi la olimpiada „Cultură și spiritualitate românească”
Ziua internațională a cărții, la Muzeul „Casa Romanței”
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Amenzi usturătoare pentru șoferii băuți la volan


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale