Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.07.2015 00:20

La Niculești


A A

Investiție de 100.000 euro

Investiție de 100.000 euro
Dorinel Soare, primar

❚ Până în luna septembrie, în comună se vor construi un teren de minifotbal, o clădire administrativă cu vestiare și dușuri, dar și o parcare ❚ Fondurile vor veni în cadrul unui proiect european recent întocmit, iar lucrările vor fi executate de SC Iulcover, firma care a câștigat licitația

ANA MARIA POPESCU


Administrația locală de la Niculești are planuri de dezvoltare cu fonduri europene a comunei. Și pentru că în localitate sunt mulți copii pasionați de sportul rege, edilul de la Niculești, Dorinel Soare, a găsit că a venit momentul potrivit să întocmească un proiect pe fonduri europene în cadrul căruia să se realizeze un teren modern de minifotbal, care să dispună de toate utilitățile și să răspundă cerințelor impuse de acest sport.

Documentația a fost rapid întocmită, proiectul a fost încărcat pe site-ul electronic de licitații (SEAP), a fost adjudecată de SC Iulcover și în momentul de față deja s-a început executarea lucrărilor.

 

Constructorul are aproape 3 luni la dispoziție să termine lucrările

Potrivit primarului comunei Niculești, Dorinel Soare, în cadrul proiectului vor fi construite nu numai un teren de minifotbal, ci o clădire administrativă cu dușuri și vestiare, dar și o parcare.

Proiectul are o valoare de 100.000 euro, iar constructorul are aproape 3 luni la dispoziție pentru a finaliza lucrările.

„Am în derulare un proiect pe Grupul de Acțiune Locală, pe fonduri europene, este vorba despre un teren de minifotbal la care s-a început execuția. Proiectul urmează a fi gata în luna septembrie. În cadrul proiectului se va construi un teren de minifotbal de 40 pe 20 de metri, construirea unei clădiri pentru dușuri și vestiare și, de asemenea, amenajarea unei parcări împrejmuite. Proiectul a fost licitat pe SEAP și deja a fost adjudecat pentru aproape 100.000 euro. Constructorul care a câștigat licitația este Iulcover, care are termen de finalizare a proiectului luna septembrie 2015”, a explicat primarul de la Niculești.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale