Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.05.2019 00:22

În municipiul Târgoviște,


A A

Investițiile în infrastructura școlară continuă

Investițiile în infrastructura școlară continuă

 

Ștefan Khalil

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a făcut recent precizări privind situația la zi a investițiilor pe zona educațională. Edilul a vorbit și despre situația elevilor, care trebuie să se mute în alte unități de învățământ, în perioada în care școala acestora este în renovare. Mai mult decât atât, conducerea Primăriei Târgoviște urmărește ca finalizarea și inaugurarea noilor investiții pe zona educațională să se realizeze în acest an.

„La începutul acestei săptămânii am fost împreună cu colegii mei la Școala nr 9, Grigore Alexandrescu, din municipiul Târgoviște pentru a vedea condițiile în care vor fi relocați copiii de la școala Mihai Viteazul la noua unitate de învățământ. Își vor desfășura activitatea la această școală aproximativ un an și pot să spun că lucrurile arată foarte bine acolo. Probabil că niciodată Școala nr. 9 nu a arătat așa de bine ca acum. Plus de asta, nu avem niciun motiv de îngrijorare, în condițiile în care am obținut avizul de la Direcția de Sănătate Publică”, a precizat Primarul Daniel Cristian Stan.

Potrivit acestuia, la Școala Gimnazială nr. 9, Grigore Alexandrescu, au fost schimbate în mai mult de 10 săli de clase geamurile, parchetul, pereții au fost zugrăviți și au fost făcute toate lucrările de igienizare, astfel încât copiii să-și poată desfășura activitatea în condiții foarte bune, atât elevii, cât și cadrele didactice. La nivel de investiții care au fost derulate în municipiul Târgoviște se mai lucrează în cartierul Matei Voievod, la străzile Udrea Bălcescu și Plevnei. Pe ultima dintre ele mai este de turnat un strat de asfalt și în etapa imediat următoare vor intra în execuție străzile Herța și Nifon, din municipiul Târgoviște, pe un proiect de reabilitare, care a început anul trecut și va fi finalizat în vara acestui an. De asemenea, se derulează și câteva lucrări de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în municipiul Târgoviște.

„Iată că avem un an în care se derulează și foarte multe investiții și as mai adăuga faptul că au început și lucrările de amenajare de șantier, la Școala nr. 8, Mihai Viteazul, asta însemnând că în cel mult o săptămână vor debuta și lucrările propriu zise la primul proiect de amploare, de reabilitare a infrastructurii educaționale din municipiu Târgoviște, care vizează o școală gimnazială. Bineînțeles că se mai lucrează la celelalte proiecte pe care noi le avem pe Programul Național de Dezvoltare Locală, la grădinițele 13, 15, la creșa 8, 13, 14, 16 și la baza sportivă de la Colegiul Național „Constantin Carabella”. În această vară, vom înregistra un progres destul de mare la aceste unități de învățământ și sper că spre sfârșitul anului să le putem și inaugura”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Program național pentru pește, la Nucet
Celebrul joc de păcănele "Sizzling Hot" poate fi jucat la cazino online 100% legal
Electrica Furnizare: "Fii informat! Nu te lăsa păcălit!"
COS Târgoviște riscă să rămână fără autorizația de mediu
Care sunt brichetele promovate de catre S.T. Dupont in 2019
1185 de firme noi pentru tinerii fermieri
Înscrierile în Programul de tomate
ANUNȚ PRIVIND LOCURILE DE MUNCĂ VACANTE
Cererile de plată se completează electronic
Legea cooperativelor, în discuție în Dâmbovița


Material realizat la comanda Partidului Social Democrat PSD, CIF 41190008, prestator SC JURNAL MEDIA TOP SRL
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Întrebările emanate de la Cotroceni...

... în sfârșit, după o îndelungată gândire (dar nu și matură), au fost aduse la cunoștința nației nerăbdătoare, de președintele patriei, Klaus Werner Iohannis, pentru referendumul de duminică. Dar pentru a putea fi imprimate pe buletinul de vot a „bătut depeșă” pentru Parlament cerându-i aprobarea. 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale