Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.01.2024 00:13

Conducerea Primăriei Dobra anunță...


A A

Investiții pentru infrastructura școlară

Investiții pentru infrastructura școlară
foto arhivă

*Unul dintre proiectele majore menționate de primar este modernizarea Școlii Gimnaziale Dobra, pentru care se preconizează depunerea unui proiect în valoare de 6.600.000 de lei prin Programul Operațional Regional (POR)

 

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a vorbit recent despre proiectele care vizează modernizarea infrastructurii educaționale din localitate. Edilul-șef a prezentat detaliile planurilor aflate în curs de implementare, evidențiind eforturile pentru îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru preșcolari și elevi.

Unul dintre proiectele majore menționate de primar este modernizarea Școlii Gimnaziale Dobra, pentru care se preconizează depunerea unui proiect în valoare de 6.600.000 de lei prin Programul Operațional Regional (POR). Acest demers are ca scop crearea unui mediu educațional modern și eficient. De asemenea, pentru Școala „Iulian Rusu” din Mărcești, a fost deja depus un proiect în valoare de 1.900.000 de lei prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), având ca obiectiv reabilitarea moderată a instituției. Proiectul se află în faza de pregătire pentru licitația publică, iar primarul Nica a subliniat importanța acestui pas în avansarea lucrărilor.

În ceea ce privește dotarea școlilor, un alt proiect a fost depus prin Ministerul Învățământului.   Primarul Daniel Nica a mai declarat că se află, de asemenea, într-un stadiu avansat al licitației publice pentru două proiecte de eficientizare energetică a grădinițelor Mărcești și Dobra, ambele depuse prin Fondul de Mediu. Aceste proiecte, evaluate la 1.800.000 de lei fiecare, au ca scop atât reducerea impactului asupra mediului cât și creșterea eficienței energetice în aceste instituții.

„Suntem hotărâți să aducem schimbări semnificative în infrastructura educațională a comunei noastre. Prin aceste proiecte, ne propunem să oferim elevilor și cadrelor didactice condiții moderne și să contribuim la dezvoltarea durabilă a comunității noastre”, a declarat primarul Daniel Nica.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi
Comunicare directă și liberă cu cetățenii, la Voinești
Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație
Infracțiuni... la zi!
Verificări ale polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale