Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.02.2023 00:13

La Niculești,


A A

Investiții pe bandă rulantă în 2023!

Investiții pe bandă rulantă în 2023!

*În cadrul proiectului de modernizare a Primăriei Niculești, noul corp de clădire va fi gata de Paște

 

Un an plin de investiții în comuna Niculești! Așa se anunță a fi anul 2023 pentru Unitatea Administrativ Teritorială Niculești, unde autoritățile locale se pregătesc să definitiveze obiectivele începute anul trecut și să le demareze pe cele noi care au primit deja finanțarea mult așteptată. Corpul nou de clădire al Primăriei Niculești a ajuns la faza finisajelor și  urmează să fie gata în preajma Sărbătorilor Pascale, iar noile investiții vor debuta cât de curând, mai ales că venirea primăverii, a sezonului cald, este momentul cel mai prilenic pentru deschiderea șantierelor.   

,,Prelungirea Primăriei Niculești, noul corp de clădire se află pe final...  Nu este încă gata, pentru că mai sunt lucrările de interior, zugrăveli, pardoseli, chestiuni de felul acesta. Pe la Paște noi sperăm că va fi gata. Investiția a fost realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2) și a costat 16 miliarde de lei vechi. Alte investiții care vor demara la Niculești ... Trebuie să dau ordinul de începere la extinderea rețelei de canalizare în satele Niculești și Ciocănari, este vorba de o extindere pe niște străzi laterale pentru că în rest este rețea de canalizare. Tot pe Programul ,, Anghel Saligny’’ se realizează și extinderea canalizătrii. Urmează ca, în viitorul apropiat, Compania de Apă Dâmbovița să scoată la licitație și extinderea rețelei de apă, pe Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Unde fac eu extinderea canalizării se va face și extinderea de apă... La finalul acestor lucrări putem spune că toată localitatea, toate ulițele, toate străzile... vor avea apă și canalizare. Mai am de realizat un pod, pe DC 159, în satul Niculești, tot pe Programul ,,Anghel Saligny’’, care se află în faza de licitație și care va costa 18 miliarde lei vechi’’, ne-a relatat ieri primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Au fost asfaltate toate străzilor din satul Gemenea - Brătulești!
Se lucrează de zor la construcția noului cartier de locuințe
Start lucrărilor la extinderea rețelei de canalizare
Branșările la noua rețea de gaze merg bine
Branșările la noua rețea de gaze merg bine
Construcțiile, în regres
435 de locuri de muncă disponibile
Formularele europene, o soluție salvatoare pentru dâmbovițeni!
Descinderi în forță ale polițiștilor
Ajutorul de stat pentru servicii de silvomediu și conservarea pădurilor!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Va fi România la masa marii producții de baterii? (III)

Potrivit Institutului Geologic Român, țara noastră are zăcăminte de resurse aflate pe lista recent actualizată a materiilor prime strategice, esențiale pentru lanțul valoric al bateriilor. De pildă, Europa are un necesar de 7% litiu pentru producția de baterii litiu-ion dar produce doar 3%, deci este necesară dublarea producției. Ștefan Marincea, fost director al Institutului Geologic Român spune că țara noastră... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale