Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2024 00:14


A A

Investiții majore în infrastructura comunei Raciu pentru anul 2024

Investiții majore în infrastructura comunei Raciu pentru anul 2024
foto arhivă

Primăria Raciu a anunțat un set de investiții în infrastructura locală pentru anul 2024, continuând eforturile de modernizare și dezvoltare ale comunei. Primarul Vasile Grădinaru a prezentat detalii despre proiectele planificate, vorbind despre importanța acestora pentru comunitate.

Recent, a fost finalizat cu succes un proiect important de modernizare a Drumului Județean 702 B, care face legătura între Șuța Seacă și biserica din localitate. Modernizarea a inclus aplicarea unui strat de uzură pe o distanță de 1,3 kilometri și alinierea căminelor de rețea de canalizare la nivelul asfaltului, asigurând astfel o infrastructură rutieră sigură și durabilă.

Pentru anul 2024, planurile includ modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public, precum și construirea unei capacități de producție a energiei electrice din surse regenerabile pentru autoconsum. Aceste proiecte sunt deja incluse în documentația depusă pentru Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), primarul exprimându-și încrederea în obținerea finanțării necesare.

Ne propunem să modernizăm și să extindem sistemul de iluminat public, iar producția de energie electrică din surse regenerabile va contribui la sustenabilitatea comunei Raciu. Am depus deja documentele necesare în cadrul PNRR și suntem optimiști cu privire la susținerea proiectului nostru", a declarat primarul Vasile Grădinaru.

În plus, edilul șef a anunțat că vor continua lucrările de asfaltare a străzilor din comună, planificând să finalizeze asfaltarea pentru încă șase-șapte străzi. Acest efort va încheia procesul de asfaltare a tuturor străzilor din Raciu, aducând un plus de confort și accesibilitate pentru locuitorii comunei.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

241 de persoane, angajate în urma Bursei locurilor de Muncă
Investiții strategice în accesibilizarea Fondului Forestier
Nou proiect de asfaltare la Runcu
Razie rutieră de amploare a poliției
Restanțe de peste 6 luni la plata navetei profesorilor
186 de bilete de tratament pentru a 9-a serie a acestui an
AJOFM Dâmbovița anunță noi posturi disponibile
Prelungirea termenului pentru cererile de plată
Sălile de jocuri de noroc, în vizorul ITM Dâmbovița
Se nasc din ce în ce mai puțini copii!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)

De bună seamă că nu trebuia ca cineva să se îndoiască vreo clipă în privința victoriei Coaliției social-liberale. De bine, de rău, a asigurat o stabilitate economică și a vieții sociale, chiar dacă, nu o dată, a mai dat-o și-n bară, stârnind nemulțumiri în societatea românească. Dar, hai s-o spunem pe-aia dreaptă: românii, prin natura lor, sunt veșnic nemulțumiți.

Poate că e bine, poate că e... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale