Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.10.2021 00:13

Conducerea CJD anunță…


A A

Investiții importante și pentru unitățile spitalicești Pucioasa, Moreni și Găești

Investiții importante și pentru unitățile spitalicești Pucioasa, Moreni și Găești

*Pentru Spitalul Orășenesc Pucioasa sunt pregătite două proiecte privind un amplu proces de reabilitare și modernizare, incluzând construirea unui nou ambulatoriu. Valoarea investiției va fi de aproximativ 42 de milioane de lei

*De asemenea, președintele CJD, Corneliu Ștefan, a precizat se pregătesc proiecte și pentru spitalele din Moreni și Găești

 

Sistemul sanitar a fost suprasolicitat în ultimii doi ani din cauza pandemiei de COVID-19. Din acest motiv, autoritățile județene și locale s-au mobilizat să atragă surse de finanțare pentru acest domeniu. Astfel, conducerea Consiliului Județean  a pregătit mai multe investiții importante pentru infrastructura sanitară din Dâmbovița, proiecte care se ridică la o valoare de peste 261 de milioane de lei. Președintele CJD, Corneliu Ștefan a precizat recent că vor avea loc schimbări majore și la unitățile medicale din municipiul Moreni și orașele Pucioasa și Găești.

Pentru Spitalul Orășenesc Pucioasa, Corneliu Ștefan a declarat că sunt pregătite două proiecte, care vor îmbunătății calitatea actului medical. Acesta va fi supus unui amplu proces de reabilitare și modernizare, iar în cadrul acestui proiect va fi construit și un nou ambulatoriu. Valoarea investiției va fi de aproximativ 42 de milioane de lei. De asemenea, președintele CJD, Corneliu Ștefan a precizat se pregătesc proiecte și pentru spitalele din Moreni și Găești.

,,Vreau să menționez că avem mai multe investiții pe sănătate și la unitățile spitalicești din orașele Pucioasa, municipiului Moreni și orașului Găești, unde vor fi realizate proiecte importante. Vreau să încep cu Spitalul Orășenesc Pucioasa, care în pregătire două proiecte foarte importante, acesta fiind singurul spital din zona de nord a județului Dâmbovița. Astfel, acesta va fi reabilitat și modernizat cu o valoare de 32 de milioane de lei, iar în cadrul acestuia va fi construit un nou ambulatoriu cu o valoare de peste 10 milioane de lei.

De asemenea, pregătim investiții importante de reabilitare, extindere și dotare la spitalele din municipiul Moreni și orașul Găești. După cum se poate vedea, chiar ne preocupă infrastructura sanitară. În total, cu proiectele pe care le-am anunțat și pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, sumele care vor intra în județul Dâmbovița doar pentru sistemul de sănătate se ridică la o valoare de peste 261 de milioane de lei, aproximativ 54 de milioane de euro doar pentru sănătatea dâmbovițenilor și pentru a crea un mediu normal pentru cetățeni” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Un guvern de uniune națională este cea mai bună soluție”
„Miniștrii USR-Plus de la Sănătate, direct vinovați de dezastrul medical și umanitar în care a ajuns România”
„Numai alegerile anticipate pot legitima o majoritate consistentă”
PSD nu întrevede o majoritate pentru un guvern stabil
Campania națională a informării despre efectele nutriției/alimentației
„Dâmbovița, bătaia de joc a premierului Cîțu”
Criza politică poate amplifica și mai mult criza economică, socială, sanitară
Spitalul Județean, subiect de dispută în ședința extraordinară CJD
„România nu mai putea fi condusă de un cabinet iresponsabil”
„Nu este un motiv de bucurie pentru noi că a căzut Guvernul”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Idiohabarniștii și furia din stradă

Cred că suntem luați, și de fraieri și de proști, de ăia care, de 32 de ani, ne conduc destinul național ca urmare a... votului nostru liber exprimat. Așa cum o face acum d-alde... expiratul premier Cîțu. (O, Doamne, n-am nimic cu numele oamenilor, că doar la naștere, nu ei și-l aleg, dar Cîțu acesta nu rimează deloc cu funcția înaltă de prim-ministru, prea aduce a... cuțu. Dar, de fapt încă este cuțu lui Iohannis.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale