Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.02.2024 00:18

Primăria Târgoviște, în plin proces de modernizare cu Fonduri Europene


A A

Investiții de peste 500 de milioane de lei

Investiții de peste 500 de milioane de lei

*Corpul B al Primăriei, în valoare de peste 2 milioane de lei, se află într-un amplu proces de eficientizare energetică, cuprinzând modernizarea instalațiilor sanitare, termice, acoperișului, tâmplăriei și alte aspecte esențiale

 

Executivul Primăriei Târgoviște, reprezentat de primarul Daniel Cristian Stan, viceprimarul Cătălin Rădulescu și administratorul public al orașului, Gabriel Boriga, a organizat o conferință de presă în fața sediului Corpului B al Primăriei Târgoviște, aflat în proces de reabilitare.

Primarul Daniel Cristian Stan a prezentat detaliile proiectului derulat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Astfel, Corpul B al Primăriei, în valoare de peste 2 milioane de lei, se află într-un amplu proces de eficientizare energetică, cuprinzând modernizarea instalațiilor sanitare, termice, acoperișului, tâmplăriei și alte aspecte esențiale. În scurt timp, potrivit conducerii administrației publice locale, clădirea va deveni un simbol al modernității și va corespunde tuturor standardelor actuale.

În plus, primarul a subliniat și alte investiții majore în derulare prin PNRR în municipiul Târgoviște, în valoare de peste 210 milioane de lei. Acestea includ proiecte de eficientizare termică a blocurilor de locuințe, implementarea insulelor digitalizate pentru colectarea deșeurilor și modernizarea unor unități de învățământ. Cel mai recent proiect aprobat vizează rețeaua de canalizare de pe strada Crângului, evaluat la aproximativ 4 milioane de lei, ceea ce însumează o investiție totală de peste 210 milioane de lei finanțată prin PNRR.

„Suntem la unul dintre sediile Primăriei municipiului Târgoviște, este vorba de corpul B, care este obiectul unei investiții finanțate prin PNRR, în valoare de peste 2 milioane de lei. Este vorba de eficientizare energetică, practic tot ceea ce înseamnă instalații sanitare, termice, acoperiș, tâmplărie și așa mai departe. Toate vor fi schimbate, urmând să avem o clădire modernă care să corespundă din toate punctele de vedere normelor actuale. Și pentru că tot am vorbit de această investiție, care este finanțată prin PNRR, aș vrea să menționez faptul că în acest moment sunt în derulare, în municipiul Târgoviște, prin PNRR, investiții în valoare de peste 210 milioane de lei. Este vorba de investiții care țin de eficientizarea termică a blocurilor de locuințe, insule digitalizate pentru colectarea deșeurilor, multe unități de învățământ care fac obiectul acestor proiecte, iar ultimul proiect finanțat este rețeaua de canalizare de pe strada Crângului, un proiect în valoare de aproximativ 4 milioane de lei, deci peste 210 milioane de lei finanțate prin PNRR”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Mai contează, la vot, poporul român?
DN 71 Bâldana - Târgoviște pe 4 benzi, gata în 2026
Razie rutieră cu peste 100 de amenzi
Amenzi „cu carul” pentru tăieri ilegale de lemne
Acțiune amplă Truck & Bus a poliției
"CONSTRUIRE HOTEL DE 4 STELE ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE"
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa
Mai mult de 1000 de arbori, gata de plantare în Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale