Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.04.2019 00:19

Editorial


A A

Invazia islamică în... Românabsurdistan

Invazia islamică în... Românabsurdistan

GEORGE COANDĂ


Vrând-nevrând, românii, câți au mai rămas în propria lor țară, după ce o bună parte din concetățenii lor, un inimaginabil puhoi, a luat calea amară a pribegiei, o dramatică bejenie, dealtminteri țara fiind pustiită de forța sa de muncă, bine calificată profesional, România – de treizeci de ani metamorfozată prin strălucita „prestație” a înaltei trădări a guvernanților săi, a tuturor, fără nicio excepție în Românabsurdistan – s-a trezit în surprinzătoarea și grava situație limită, pentru a-și asigura supraviețuirea, să importe masiv mână de lucru de pe aiurea. De pildă de pe malurile fluviului Indus, cerșind, pur și simplu, guvernului de la Islamabad... 500.000 (cinci sute de mii) de pakistanezi. Da, aici s-a ajuns! Mai precis, pe decapitalizarea furibundă, ucigașă, a României, pe apocalipticul său dezastru industrial și agrar, de la Ion Iliescu/Petre Roman la Klaus Werner Iohannisși actualul guvern rătăcit la Palatul Victoria, leadership-ul politic, cu sfântă și premeditată asumare,„manageriind” înalta trădare națională, ei da, s-a ajuns aici, la halucinantul import de forță de muncă ieftină și nu știm cât de performantă profesional – se pare că nu. Putem chiar vorbi, în cheie geopolitică/geoeconomică, mutatis mutandis, de o schimbare de lumi sau de invaziile programate, „noua migrație a popoarelor” fiind malefic elaborată, și tactic, și strategic, în killlab- urile ocultei globalizatoare, unele state devenind poligoane-test. Iar Românabsurdistanul este acum un astfel de poligon. Pakistanezii care ne vor năpădi, sărmanii, nau nicio vină. Fug de sărăcie dintr-o țară instabilă, e drept, putere nucleară, dar cancerizată de o imensă mizerie socială. Și, ca istoric, mai știu că, legic, civilizații s-au intereferențiatșiintercondiționat de-a lungul mileniilor. Dar când acest fenomen/proces este produs artificial, servind interesul politokratoriloreconomicofinanciari suprastatali din pandemoniul imperialist colonizator, fără dubiu, avem de-a face cu o crimă împotriva umanitățiișide lezna?iune. Este ceea ce deja i se întâmplă națiunii române. Iar invazia jumătății de milion de pakistanezi va duce – atenție la uriașa primejdie! – într-o perspectivă previzibilă, la distrugerea civilizației identitar naționale românești creștine. Iresponsabilitatea merkeliană aplicată pe meleagul mioritic ar fi o catastrofă națională. Care ar fi contra-reacția? O soluție există. Recapitalizarea post modernă economică industrială - de bună seamă că vor fi niște chinuri ale facerii, altfel nu se poate, se asumă întru însănătoșireanațiunii-și crearea astfel a unor locuri de muncă în stare să-i tenteze pe românii băjeniți să ia drumul reîntoarcerii acasă. Cine s-o facă? Din păcate, asta e, a se lua seama: supraviețuim, năuciți de o „clasă politică” patologizată, în Românabsurdistan!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice
Ok, suntem în Schengen...
România, țintă de „linia întâi” pentru țarul Putin (II)
România, țintă de „linia întâi” pentru țarul Putin (I)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale