Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.04.2015 00:10

Iugulescu tot nu se potolește


A A

Interdicție la CSM Târgoviște: fără "Jurnal de Dâmbovița"!

Interdicție la CSM Târgoviște: fără
Anii trecuți în contre puternice, Cristian Stan și Ciprian Iugulescu au părut foarte apropiați la conferința de presă de miercuri

❚ Președintele CSM Târgoviște a luat o asemenea decizie, fără a consulta și executivul Primăriei sau pe consilierii locali, care numai anul acesta au alocat clubului peste 23 de miliarde lei vechi din banii publici ❚ „Nu sunt de acord cu întreruperea relațiilor cu mass-media, indiferent de probleme, pentru că până la urmă avem obligații față de comunitatea locală”, și-a exprimat poziția pe subiect primarul interimar Cristian Stan ❚ Și totuși, ziarul nostru a fost invitat la conferința de presă organizată miercuri la Sala Sporturilor, în care s-a vorbit despre baschet și volei. „Invitația la această conferință de presă a fost făcută de către biroul de presă al Primăriei. Eu nu vă invitam”, a recunoscut Ciprian Iugulescu

COSTIN MIHAI

 


 

„Jurnal de Dâmbovița” i-a solicitat demisia președintelui Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a dat câștig de cauză ziarului nostru, în procesul care ni s-a intentat și în care Ciprian Iugulescu a implicat degeaba cheltuieli de câteva sute de milioane lei vechi din banii publici. Iugulescu a fost așa de deranjat, încât a organizat o ședință cu angajații clubului, în care le-a transmis că au interdicție de a mai dialoga în vreun fel cu reprezentanții cotidianului „Jurnal de Dâmbovița”.

Președintele CSM Târgoviște a luat o asemenea decizie, fără a consulta și executivul Primăriei sau pe consilierii locali, care numai anul acesta au alocat clubului peste 23 de miliarde lei vechi din banii publici. Am profitat de prezența lui Iugulescu la conferința de presă organizată miercuri la Sala Sporturilor, unde a participat și primarul interimar Cristian Stan. Le-am adresat celor doi mai multe întrebări pe subiect, urmând ca răspunsurile să fie prezentate integral. Ciprian Iugulescu face apel către o bună colaborare, însă tot el este cel care transmite interdicții legate de comunicarea cu ziarul nostru. Cine să-l mai înțeleagă?

Nu ne-ar fi invitat la conferința de presă. A făcut-o Primăria

Rep.: Domnule președinte, de ce ne-ați mai invitat la această conferință de presă, dacă zilele trecute ați luat decizia ca cei din club să nu mai dialogheze cu reprezentanții ziarului nostru.

Ciprian Iugulescu.: Invitația la această conferință de presă a fost făcută de către biroul de presă al Primăriei.

Rep.: Am înțeles. Dacă ar fi fost după dumneavoastră, nu eram invitați?

C.I.: Nu și o să vă spun care este motivul. În ultima perioadă, spun în ultimul an de zile, am încercat să avem o relație normală în ceea ce înseamnă activitatea clubului cu trustul dumneavoastră de presă și eu zic că am reușit.

Rep.: Iar noi nu am fost corecți?

C.I.: După cum spuneam, am fost deschiși colaborării, am răspuns oricărei cereri din partea dumneavoastră pentru a realiza interviuri din partea jucătoarelor, din partea antrenorilor, conferințe de presă. Pe lângă problema personală pe care dumneavoastră o aveți cu mine, și nu de azi, de ieri, de foarte mult timp...

Rep.: Cred că mai degrabă este invers.

Cristian Stan.: Cred că nu e momentul acum pentru asemenea discuții

C.I.: Lăsați-mă, vă rog frumos, să răspund la întrebare!

C.S.: Scurtează.

C.I.: O scurtez. Nu mi se pare normal ca a doua zi, vineri, după ce echipa de volei realizează o mare performanță din punctul meu de vedere, în ziar dumneavoastră spuneți: „cer demisia președintelui Ciprian Iugulescu”. Mie nu mi s-a părut corect treaba aceasta. Este punctul dumneavoastră de vedere, vi-l susțineți, dar nu mi se pare normal. Eu în continuare vreau să am o relație normală nu numai cu dumneavoastră, cu trustrul de presă al dumneavoastră.

Cristi Stan: ,,Nu sunt de acord cu întreruperea relațiilor cu mass-media”

Rep.: Ați luat sau nu acea decizie?

C.I.: A fost o discuție avută în cadrul unei ședințe de club, dar oficial nu a apărut nimic. Încă o dată vă spun, vreau în continuare să avem o relație normală, de respect.

Rep: Ați luat sau nu decizia respectivă? E o întrebare simplă.

C.I.: Ați primit ceva oficial?

Rep.: Am fost informați de oamenii din club că nu mai putem dialoga, deoarece le-ați interzis asta. Ați cunoscut domnule primar că președintele CSM Târgoviște a luat o asemenea decizie?

C.S.: Chiar vroiam să intervin. Hai să închidem subiectul acum, avem două finale extrem de importante și după aceea vă promit că stăm de vorbă. Dacă vreți opinia mea, nu sunt de acord cu întreruperea relațiilor cu mass-media, indiferent de probleme, pentru că până la urmă avem obligații față de comunitatea locală. Despre asta discutăm, mai departe, sigur că pot fi nuanțe pe care aș vrea să le discutăm într-un alt cadru și vă invit să stăm de vorbă, ca să lămurim problema. Aici nu e locul și nici momentul să discutăm chestiunea asta.

Rep.: Nu au nicio legătură rezultatele echipelor de baschet și de volei cu procesul pierdut de club în litigiul cu ziarul nostru.

C.S.: Între reprezentanții mass-media și politicieni, reprezentanți ai cluburilor, pot exista diferite relații. Între acest lucru și imaginea clubului, și chestiuni care sunt de interes public, trebuie să facem o diferență. Sigur că, dacă există o problemă din punctul ăsta de vedere, un anumit jurnalist își asumă acel punct de vedere și își atrage sau, dimpotrivă, își respinge propriul public. E problema lui cum își gestionează chestiunea asta.

Cristi Stan despre o eventuală schimbare a lui Iugulescu: „Nu exclud”

Rep.: Cine ne va plăti cheltuielile de judecată. Dumneavoastră sau tot clubul, din bani publici?

C.I.: Exact cum scrie în hotărâre. (n.r. Aici intervine cu o întrebare un alt jurnalist). Domnule primar, vă gândiți să faceți schimbări în executivul de la CSM Târgoviște?

C.S.: Unu. Schimbările în executiv nu le face primarul, că vrea el. Clubul Sportiv Municipal este în subordinea Consiliului Local, care stabilește și bugetul. Cel care poate să decidă în privința clubului este Consiliul Local Municipal Târgoviște. Înainte de viitorul sezon vom avea o discuție între executiv, deliberativ Consiliul Local, și reprezentanții clubului, în care vom detalia tot ce înseamnă activitatea pe sezonul viitor. De la obiective, până la susținere financiară, și vom vedea atunci care va fi situația.Va fi o discuție integrată, care va avea în vedere toate aspectele și toată activitatea Clubului Sportiv Municipal, pe care trebuie să o angrenăm în ceea ce înseamnă activitatea administrației publice și obligațiile pe care le avem în anul viitor. La acest moment, cu echipele calificate în finală, nu pot să spun că m-am gândit la schimbări în conducerea clubului. Nu exclud, dar nu pot să spun că m-am gândit la așa ceva până acum.

Rep.: A fost demarat auditul promis la Clubul Sportiv Municipal?

C.S.: Nu. Am așteptat să finalizăm această perioadă competițională și după aceea vom discuta. Auditul va fi unul financiar și în momentul de față este implicat pe Asistență Socială și va fi și pe Poliția Locală.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale