Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.05.2015 00:17

La sfârșitul săptămânii trecute, la Târgoviște


A A

Întâlnire PP-DD Dâmbovița cu conducerea partidului

Întâlnire PP-DD Dâmbovița cu conducerea partidului
Liviu Neagu – secretar PP-DD, Cosmin Bozieru – președinte PP-DD Dâmbovița și viceprimar al Târgoviștei, Simona Man – președinte PP-DD

❚ Potrivit președintei PP-DD, Simona Man, întâlnirea de la Târgoviște face parte din suita discuțiilor interne cu membrii organizațiilor județene din toată țara ❚ „Ne pregătim pentru alegerile locale din 2016 și ne dorim să știm exact ce se întâmplă în structurile partidului. Lucrurile mai suportă îmbunătățiri, dar situația este optimistă”, a declarat președinta PP-DD, subliniind că, în Dâmbovița, membrii partidului vor să candideze singuri pe liste la alegerile de anul viitor

CORVIN DUMITRICĂ


Președinta PP-DD, Simona Man, a declarat la Târgovi ște, unde s-a aflat vineri după amiază (15 mai a.c.), că formațiunea politică pe care o conduce este pregătită pentru alegerile de anul viitor. Totodată, consilierii locali PPDD i-au transmis că vor să meargă singuri pe listă și să lupte pentru a-și păstra identitatea politică.

Întâlnirea de la Târgoviște face parte din suita discuțiilor interne cu membrii organizațiilor județene din toată țara și cu cei din București. Șefa partidului, Simona Man, a fost însoțită de Liviu Neagu, secretar general PP-DD.

„Ne pregătim pentru alegerile locale din 2016 și ne dorim să știm exact ce se întâmplă în structurile partidului. Lucrurile mai suportă îmbunătățiri, dar situația este optimistă. Suntem pregătiți pentru alegerile din 2016. Neam dori să candidăm singuri. Consilierii noștri locali vor să mergem singuri pe listă. Sunt dispuși să lupte, să ne păstrăm identitatea”, a declarat Simona Man la reuniunea cu colegii de partid de la Târgoviște.

Odată cu alegerile interne, PP-DD vrea să identifice și potențialii candidați.

„S-au făcut alegeri deja la Titu, o să avem și la Moreni, și la Pucioasa, începem cu municipiile și orașele, continuăm cu comunele”, a precizat și Cosmin Bozieru, președinte PP-DD Dâmbovița.

PP-DD a debutat în viața politică în 2012, când a reușit să obțină, la nivel național, aproximativ 3000 de consilieri locali și județeni, iar la alegerile generale a obținut 68 de parlamentari.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale