Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.01.2022 00:13

În Dâmbovița,


A A

Inspecția Muncii, la momentul bilanțului

Inspecția Muncii, la momentul bilanțului

Finalul de an reprezintă, pentru cei mai mulți dintre noi, un moment al bilanțului. Mai presus de cifre, activitatea noastră vizează oameni, iar pentru echipa Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița, 2021 a fost un an cu multe realizări, un an în care instituția a reușit să fie un mediator, în relațiile de muncă, și să soluționeze probleme sesizate atât de angajatori cât și de angajați. Și este un motiv de bucurie pentru noi să vedem că piața muncii din județul Dâmbovița este, cu fiecare an, tot mai aproape de ceea ce ne-am dori și este firesc să fie, un mediu guvernat de legi, dar și de înțelegere reciprocă și respect.

Poate cea mai mare satisfacție a acestui an, atât pentru noi, cât și pentru celelalte instituții din domeniu îl reprezintă creșterea nesperată a numărului de contracte de muncă, în ciuda condițiilor economice dificile, care și-au pus amprenta asupra agenților economici. Avem așadar, la final de an, un număr record de 92 de mii de contracte înregistrate și speranța că anul viitor tendința de creștere va continua, lucru favorizat și de schimbările legislative din anul acesta. Schimbări care incriminează, mai mult decât oricând munca la negru și legiferează munca subdeclarată, cunoscută și ca muncă „la gri”, cu care inspectorii de muncă se luptă de mulți ani, iar acum au la îndemână și armele legale necesare.

Sperăm ca anul viitor să fie un an mai bun, pentru noi toți și să aducă stabilitatea și predictibilitatea atât de necesare într-o economie și vă asigurăm că noi vom sta, ca și până acum, la dispoziția oricui are probleme sau neclarități, referitoare la relațiile de muncă.

În încheiere, mulțumim tuturor colaboratorilor noștri din administrația județeană și locală, mediului de afaceri, dar și colegilor noștri din toată țara, pentru sprijinul acordat, pe parcursul anului 2021, și vă dorim tuturor ca 2022 să vă aducă multă sănătate, împliniri și putere de muncă!

Să ne vedem cu bine! La mulți ani!

Lixandru Marius, Inspector ȘefComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

566 de locuri de muncă disponibile
Dublează-ți veniturile în doar 1 an - Investiție minimă, profit garantat!
Proiectul pentru DN 71 provoacă îngrijorare
Întreruperi energia electrică
Protocol semnat pentru noile Centuri de la Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Bugetul pentru comune, orașe și municipii din Dâmbovița a fost aprobat
Infrastructura educațională continuă să se schimbe
Guvernul a aprobat înființarea centrelor de evaluare propuse de PSD pentru prevenirea formelor grave de COVID-19
Beltrame a semnat promisiunea de vânzare - cumpărare pentru COS Târgoviște!
2022, an important pentru investiții


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tragică lecția kazahă...

Nu mă îndoiesc că revolta kazahă a fost un prilej picat la timp pentru Kremlinul lui Putin, aflat cu înfrigurare în căutarea unui motiv vizând refacerea imperiului pierdut în 1991, dar, totodată, având în cătare și împiedicarea Washingtonului de a-și impune interesele în inima Asiei Centrale. Și dacă am aminti că, în stepele Kazahstanului, Rusia are în posesie celebrul cosmodrom de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale