Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.09.2016 00:17

După ce a încheiat anul 2015 cu un profit net de 25 miliarde lei vechi


A A

Înnoirea parcului auto, prioritară la Societatea Lucrări Drumuri și Poduri

Înnoirea parcului auto, prioritară la Societatea Lucrări Drumuri și Poduri

❚ În urma rezultatelor economice bune, societatea încearcă să schimbe utilajele, cele mai multe învechite ❚ „O investiție serioasă în utilaje înseamnă o valoare foarte mare. Încercăm ușor- ușor, an de an, să înnoim parcul auto”, ne-a declarat directorul Mihail Cristian Avanu

Interviu cu ec. Mihail Cristian Avanu, directorul general al SC Lucrări, Drumuri și Poduri (LDP) Dâmbovița SA

VIOLETA STANCIU


Rep.: De la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, am aflat că se intenționează axarea societății SC LDP SA mai mult pe lucrări de întreținere și mai puțin sau chiar deloc pe cele de investiții. Dumneavoastră împărtășiți această idee?

- Rămâne de văzut ce se va întâmpla începând de anul viitor. Eu zic că nu va fi așa, dar vom vedea, încă e prematur să ne pronunțăm. Suntem în discuții. În prezent avem în desfășurare atât lucrări de investiții, cât și de întreținere.

Rep.: Multe dintre lucrările pe care le aveți sunt pe OG 28/2013. Banii de la guvern vin la timp?

- Da, vin la timp. Din punctul acesta de vedere, nu sunt probleme cu decontarea lucrărilor pe OG 28. Fondurile pentru investiții ne vin de la CJD și de la Guvern, pe OG 28.

Rep.: Fonduri europene puteți să accesați la SC LDP SA?

- Momentan cam toate axele pe care le știu eu sunt destinate societăților private, nu celor cu capital de stat. O să vedem ce spun noile ghiduri de finanțare. Dacă se va putea să reușim să ne încadrăm și noi pentru un proiect de modernizare a utilajelor pe care le avem, ar fi foarte bine.

Rep.: Cum se prezintă în momentul de față starea utilajelor pe care le aveți în dotare?

- Sunt utilaje destul de învechite, dar avem și utilaje noi și mă refer în principal la stația de asfalt de unde pleacă producția noastră. Pe aceasta o avem din 2007-2008. Ne-am mai dotat, la sfârșitul anului trecut - începutul anului acesta, cu utilaje pentru ceea ce înseamnă deszăpezire. Avem în plan, în perioada următoare, să mai achiziționăm câteva utilaje, pentru a putea înnoi măcar o parte din parcul de utilaje pe care îl avem.

Rep.: De unde vin fondurile pentru modernizarea parcului auto?

- Fondurile vin din profitul realizat de societatea noastră. SC LDP Dâmbovița SA a avut un profit bun la sfârșitul anului trecut, în jur de 25 miliarde lei vechi. O parte din profit a mers către dividende, la CJD, cum este și normal, iar o parte l-am oprit pentru investițiile pe care vrem să le facem anul acesta. Mă refer la câteva utilaje, pentru că o investiție serioasă în utilaje înseamnă o valoare foarte mare. Încercăm ușoru șor, an de an, să înnoim parcul auto.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

"Nu cred că aș fi învățat limba română dacă nu mi-ar fi plăcut poporul român!"
Greva de la QUADRA merge înainte!
Recensământul populației, în faza recenzării la domiciliu,
„La COS Târgoviște, salariile sunt dezamăgitor de mici”
Majorarea salariului minim... la alegere!
„Sunt 200 de șomeri înregistrați la AJOFM care ar putea să revină”
„Automecanica Moreni stă mai bine decât fabricile de la Cugir”
Îngrijorări sindicale legate de conflictul Rusia – Ucraina!
Societățile din Apărare nu au bugetele aprobate pe 2021
Alianța de guvernare PSD-PNL, sub lupa sindicală


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale