Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.11.2017 00:19

Editorial sportiv: Lovitura de la colț


A A

Îngerii din Carpați...

 Îngerii din Carpați...

GEORGE COANDĂ


Pare o poveste care ar izvorî dintr-o mitologie fantasmagorică. Ca toate basmele care au darul să farmece copilăria, sau poate, dacă n-au darul acesta, să-i sperie pe cei de-o șchioapă cu închipuiri ciudate. Și dacă tot vorbim de îngeri, parese că ei au existat de-adevăratelea. N-o spunem în doru’ lelii: păi de ce n-o spunem, pentru că pe la Vatican, în faimoasele sale laboratoare, s-au făcut cu luareaminte și cu rigoare științifică niște analize pe oasele – atenție mărită la maxim! – unui înger, exact ale unui înger, pogorât pe cel mai înalt vârf de munte din Lume, se înțelege – pe Everest. Iar pe calculator – așa cum stă scris în comunicatul reluat de B1.ro – s-a putut reconstitui cu o mare precizie „structura genetică a îngerilor divini”.

Și acum vine partea extraordinară, senzațională din comunicat. Iat-o: „Comparând această structură cu cea a diferitelor popoare ce trăiesc în zilele noastre, savanții Vaticanului au observat, plini de uimire, că structura genetică a îngerilor este (...) similară cu cea a populației din zona interfluviului arcului carpatic, concluzia fiind că, fără urmă de îndoială, oamenii care au trăit acum multe mii de ani pe teritoriul actual al României sunt urmașii îngerilor”. Nu-i așa că-i foarte, foarte tare? De unde abia acum înțelegem pe deplin spusa marelui și regretatului Papă Ioan Paul al II-lea care, tot fără urmă de îndoială, a comunicat, în vizita sa istorică de la București, Lumii (urbi et orbi), că România este grădina Maicii Domnului. Vedeți, știa Papa bine ce știa. Ar trebui ca pe noi, trăitorii în Grădina îngerilor – unul a zbughit-o, nu știm cu ce misiune secretă, în Himalaya, pe unde i-au înghețat oasele – să ne încerce un divin fior de mândrie și să ne pipăim umerii ca să ne convingem că pe sub piele avem urme de la încheietura aripilor. Parcă un clarvăzător indian, cândva, înainte de al Doilea Război Mondial, a prevăzut cum că România va fi Raiul Omenirii, de aici producându-se renașterea acesteia. Așadar, dacă e să luăm în seamă și unele vechi scrieri de prin mănăstirile Muntelui Athos, „românii sunt poporul ales care va izbăvi și salva Lumea”. Băi, românașilor, să nu vi se urce la cap chestia asta, că sunteți urmașii îngerilor care, hăt, prin străfundurile Istoriei au aterizat prin Carpați. Că – până una-alta, vă duceți viața în Infernul „capitalismului original”. O fi aceasta pedeapsa dată de Tatăl Ceresc, ca o ispășire, înainte de a ne fixa iarăși aripile pentru a ne înălța asemenea arhanghelilor izbăvitori ai României și ai planetei Pământ? Din păcate, „clasa politică” a patriei n-a aflat taina îngerilor din Carpați, ea are legături malefice cu hoarda ciracilor îngerului azvârlit din Rai de Dumnezeu și devenit stăpânul Iadului. O biată Românie, meleag al îngerilor crucificați de tâlhari!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale