Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.10.2021 00:20

Străzile din cartierul Romlux au fost asfaltate și reabilitate


A A

Inftrastructura târgovișteană, în schimbări radicale

Inftrastructura târgovișteană, în schimbări radicale

*Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de executivul Primăriei Târgoviște, dar și de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a precizat că în apropiere de cartierul Romlux se desfășoară investiții care se apropie de finalizare în următoarele săptămâni

 

Cartierul Romulx din Târgoviște este de nerecunoscut după ultima intervenție a administrației publice locale. Recent au fost finalizate lucrările de asfaltare pentru doi kilometri de drum. Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de executivul Primăriei Târgoviște, dar și de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a precizat că în apropiere de cartierul Romlux se desfășoară investiții care se apropie de finalizare în următoarele săptămâni. Primarul a vorbit despre câteva străzi unde au fost efectuate lucrări pentru instalarea rețelei de canalizare, după care vor fi și asfaltate.

„Ne aflăm în cartierul Romlux din municipiul Târgoviște, unde administrația publică locală târgovișteană a derulat primul proiect de modernizare și reabilitare a străzilor din acest cartier. Este vorba despre un proiect de reabilitare și modernizare a aproximativ doi kilometri de drumuri în acest cartier, care nu au făcut niciodată obiectul unor lucrări importante de modernizare a infrastructurii, cu toate restricțiile financiare pe care le-am avut în acest an, iată că am reușit să finalizăm această investiție.

De asemenea, în zona apropiată avem și alte investiții care urmează să se finalizeze în perioada imediat următoare, după aceea au fost realizate lucrări de extindere a rețelei de canalizare și a rețelelor de gaze naturale, spre exemplu strada Pădurii, urmează și aici să se realizeze lucrări de asfaltare și modernizare a infrastructurii, de asemenea, strada Plantelor va face obiectul unui proiect similar.

În acest moment se lucrează în cartierul Priseaca la finalizarea celui de-al doilea proiect important de modernizare de acolo și cu privire la acea investiție, am fost puțin opriți de lipsa banilor la un moment dat, am reușit să deblocăm într-o anumită măsură situația și în această toamnă vom reuși să închidem lucrările de acolo, mai erau lucrări mai ales la zona de poduri, care trebuie să fie finalizate” , a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan a felicitat administrația publică locală pentru această investiție finalizată în zona Romlux și a anunțat alte proiecte care se vor derula în parteneriat între Consiliul Județean și Primăria Târgoviște, care urmează să înceapă.

,,Astăzi ne aflăm într-un cartier în care administrația Primăriei Târgoviște, împreună cu domnul primar, cu viceprimarii, Consiliul Local Municipal Târgoviște, și-au îndeplinit un obiectiv foarte clar. Sunt peste 20 de ani de când vorbim despre condiții normale în cartierul Romlux din municipiul Târgoviște. Așa cum a spus și domnul primar, investițiile din această zonă a municipiului Târgoviște vor fi în continuare îndeplinite. Avem și proiecte în parteneriat între Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște în această zonă” , a transmis Corneliu Ștefan, președintele CJD.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Încrederea într-un Guvern (II)
Sărbători de iarnă, în vremuri de pandemie
Opinii din Dâmbovița despre noua alianță de guvernare
Arendașii... cu ochii pe terenurile agricole
Evadat de la Penitenciarul Găești!
Încrederea într-un Guvern (I)
Gardurile rușinii, date jos după controlul Primăriei
Incendiu mortal la Drăgăești Pământeni
Efectivul salariaților a crescut cu 3,2%
Un moment de răscruce politică
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale