Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.10.2021 00:20

Străzile din cartierul Romlux au fost asfaltate și reabilitate


A A

Inftrastructura târgovișteană, în schimbări radicale

Inftrastructura târgovișteană, în schimbări radicale

*Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de executivul Primăriei Târgoviște, dar și de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a precizat că în apropiere de cartierul Romlux se desfășoară investiții care se apropie de finalizare în următoarele săptămâni

 

Cartierul Romulx din Târgoviște este de nerecunoscut după ultima intervenție a administrației publice locale. Recent au fost finalizate lucrările de asfaltare pentru doi kilometri de drum. Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de executivul Primăriei Târgoviște, dar și de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a precizat că în apropiere de cartierul Romlux se desfășoară investiții care se apropie de finalizare în următoarele săptămâni. Primarul a vorbit despre câteva străzi unde au fost efectuate lucrări pentru instalarea rețelei de canalizare, după care vor fi și asfaltate.

„Ne aflăm în cartierul Romlux din municipiul Târgoviște, unde administrația publică locală târgovișteană a derulat primul proiect de modernizare și reabilitare a străzilor din acest cartier. Este vorba despre un proiect de reabilitare și modernizare a aproximativ doi kilometri de drumuri în acest cartier, care nu au făcut niciodată obiectul unor lucrări importante de modernizare a infrastructurii, cu toate restricțiile financiare pe care le-am avut în acest an, iată că am reușit să finalizăm această investiție.

De asemenea, în zona apropiată avem și alte investiții care urmează să se finalizeze în perioada imediat următoare, după aceea au fost realizate lucrări de extindere a rețelei de canalizare și a rețelelor de gaze naturale, spre exemplu strada Pădurii, urmează și aici să se realizeze lucrări de asfaltare și modernizare a infrastructurii, de asemenea, strada Plantelor va face obiectul unui proiect similar.

În acest moment se lucrează în cartierul Priseaca la finalizarea celui de-al doilea proiect important de modernizare de acolo și cu privire la acea investiție, am fost puțin opriți de lipsa banilor la un moment dat, am reușit să deblocăm într-o anumită măsură situația și în această toamnă vom reuși să închidem lucrările de acolo, mai erau lucrări mai ales la zona de poduri, care trebuie să fie finalizate” , a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan a felicitat administrația publică locală pentru această investiție finalizată în zona Romlux și a anunțat alte proiecte care se vor derula în parteneriat între Consiliul Județean și Primăria Târgoviște, care urmează să înceapă.

,,Astăzi ne aflăm într-un cartier în care administrația Primăriei Târgoviște, împreună cu domnul primar, cu viceprimarii, Consiliul Local Municipal Târgoviște, și-au îndeplinit un obiectiv foarte clar. Sunt peste 20 de ani de când vorbim despre condiții normale în cartierul Romlux din municipiul Târgoviște. Așa cum a spus și domnul primar, investițiile din această zonă a municipiului Târgoviște vor fi în continuare îndeplinite. Avem și proiecte în parteneriat între Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște în această zonă” , a transmis Corneliu Ștefan, președintele CJD.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’
Muzeul "Casa Romanței" a omagiat Cartea
Șoșocismul de mahala
Constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „TURISM ÎN BUCEGI”
Gabriel Purcaru și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Moreni
Lipsa de medici, „rană deschisă” la Ambulanță


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale