Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.08.2022 00:20

La Târgoviște, lucrările de la Școala „Tudor Vladimirescu” merg în ritm susținut


A A

Infrastructura școlară, în continuă dezvoltare

Infrastructura școlară, în continuă dezvoltare

*Primarul Daniel Cristian Stan a făcut mai multe precizări despre proiectul de modernizare al unității de învățământ amintite. Investiția în valoare de aproximativ 22,4 milioane lei este finanțată din fonduri europene

 

Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgoviște face parte dintr-un proiect amplu de reabilitare, modernizare, extindere și echipare, demarat de administrația publică locală târgovișteană. Executivul Primăriei Târgoviște a făcut o vizită în teren la investiția respectivă. Totodată, a fost susținută și o conferință de presă în care primarul Daniel Cristian Stan a făcut mai multe precizări despre proiectul de modernizare al unității de învățământ amintite. 

Investiția în valoare de aproximativ 22.487.266, 06 lei este finanțată din fonduri europene. Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” va arăta complet diferit la finalizarea lucrărilor, când va avea șapte săli de clasă în plus, clădirea existentă va fi reabilitată din temelii și va dispune de o sală de festivități cu aproximativ 600 de locuri, care va fi a doua sală ca mărime din municipiul Târgoviște, după cea de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

„Ne aflăm la Școala «Tudor Vladimirescu» din municipiul Târgoviște, aici unde este în plină desfășurare un proiect important de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a acestei unități de învățământ. De fapt este cel mai mare proiect care a vizat vreodată infrastructura educațională a municipiului Târgoviște, un proiect cu o valoare totală de aproximativ 22 de milioane de lei, prin care această unitate de învățământ este transformată total: reabilitare integrală a corpului existent de clădire, construirea unui nou corp, unde ne aflăm în acest moment, șapte săli de clase noi, cu o sală de festivități, care va fi a doua cea mai mare sală ca număr de locuri din municipiul Târgoviște, după Casa Sindicatelor. Discutăm aici de peste 600 de locuri, cu acest corp care va asigura facilități deosebite pentru cadrele didactice, pentru elevi, în contextul în care vor fi construite săli de laboratoare, cabinetele de toate tipurile în zona de cancelarie și așa mai departe, toate acestea în cadrul unui proiect cu o importanță deosebită pentru educația târgovișteană. Practic, nimic nu va mai avea legătură cu ceea ce exista înainte la această unitate de învățământ. Va fi extinsă și sala de sport, va fi sistem de monitorizare video, sistem de comunicare audio, vor fi două terenuri de baschet, cu suprafață sintetică, cu un teren de mini-fotbal, de asemenea, cu suprafață de joc sintetic.  Practic, vom avea aici și o bază sportivă care va oferi condiții foarte bune”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Tezele ar putea să fie eliminate de tot din programă”
Pescuirea minunată
Infrastructură sportivă și educațională în dezvoltare la Raciu
Inspectorul școlar general, despre bursele de studii la clasa a V-a
Răvășitul oilor, la mare căutare și în acest an
Răvășitul oilor, „unul dintre festivalurile emblemă ale județului Dâmbovița”!
Inspectorul școlar general, despre proiectul pilot al evaluării digitalizate
Sfânta Cruce - nădejde spre mântuire
Proiectul Erasmus "Science is cool"
Sesiuni de informare pentru elevii de gimnaziu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale