Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.10.2021 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Incredibilul caz Bolovani

Incredibilul caz Bolovani

Miza tot mai mare, atât pentru pozițiile promovabile, cât și în zona retrogradării, a încins oarecum spiritele pe stadioanele județului, însă și deciziile Comisiei de Disciplină și Etică au fost pe măsură. Am notat suspendări dure, ce au mers până la șase luni, dar și sancțiuni financiare importante. Din păcate, mai sunt echipe care folosesc fotbaliști în mod neregulamentar, chit că riscurile sunt mari.

Incredibil este cazul formației Luceafărul Bolovani, care a atras o penalizare de 18 puncte, după numai șase meciuri jucate. Chiar dacă pe teren a câștigat 11 puncte, gruparea din Bolovani are acum -14, iar șansele de evitare a retrogradării în Liga a 6-a sunt, practic, nule. Unde mai pui penalitățile financiare sau interdicția de a mai efectua transferuri, lucruri care nu onorează un club de fotbal, indiferent de nivelul la care activează.

Obișnuiți să încalce regulamentul, fără să suporte consecințe, reprezentanții echipelor digeră cu greu sancțiunile atrase, astfel că nu ar fi exclus să asistăm la retrageri din competiție. Chiar dacă seriile se vor descompleta, reforma trebuie să continue în fotbalul județean, unde se văd progrese evidente. Din păcate, problemele vin de obicei din partea acelorași persoane, obișnuite să facă și să desfacă în fotbalul dâmbovițean, fără ca cineva să le tragă la răspundere. Nu e important numărul echipelor care participă la competiții, ci calitatea lor.

 

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Schimbări la Liga a 4-a
Experiență interesantă
Chindia merită respect
Arbitrajul batjocură, un semn rău pentru Chindia
Sportiv, contăm la nivel național
Luptă în trei pentru titlul județean
Discursul lui Marco Dulca
Fotbalul dâmbovițean s-a schimbat în bine
La ce poate spera Chindia?
Moment istoric pentru fotbalul dâmbovițean
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!

Orice ar spune unii, și fac vorbire despre „patrioții de serviciu”, sau mai exact, de „optimiștii păguboși”, sentimentul public covârșitor este că (și  sondajele o spun fără nici o îndoială) „țara merge într-o direcție greșită” și că „războiul româno-român” pare a nu se mai sfârși. Nu mai suntem „uniți în cuget și simțiri”, ca în acele ore astrale... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale