Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.09.2017 00:21

După doar opt luni din an,


A A

Încasări record la Fiscul dâmbovițean

Încasări record la Fiscul dâmbovițean
Emilian Rusu, director AJFP Dâmbovița

* „Inspectorii AJFP Dâmbovița au colectat 657,45 milioane lei, cu 51,9 milioane lei mai mult decât programul repartizat Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița”, ne-a declarat Emilian Rusu, directorul fiscului dâmbovițean

VIOLETA STANCIU


Încasări peste plan la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Dâmbovița! Anunțul a fost făcut ieri, în cadrul conferinței de presă organizată la sediul instituției, de către directorul fiscului dâmbovițean, ec. Emilian Rusu. Potrivit acestuia, în primele opt luni ale anului 2017, inspectorii AJFP Dâmbovița au colectat 657,45 milioane lei, cu 51,9 milioane lei mai mult decât programul repartizat Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița. Colectarea la bugetul de stat a fost cu 6,91% mai mare decât programul prevăzut de legea bugetului, fiind înregistrată o depășire de 18,89 milioane lei. În ceea ce privește veniturile din TVA, acestea au crescut cu 5,79% ( 4,87 milioane lei), iar colectarea impozitului pe venit a fost cu 12,97% mai mare decât cea programată, însumând 141,68 milioane lei. „S-au înregistrat depășiri ale colectării comparativ cu programul pe bugetele sociale administrate de ANAF. Astfel, la bugetul asigurărilor sociale de stat veniturile colectate, în sumă de 238,05 milioane lei, au fost cu 24,75 milioane lei (+11,6%) mai mari decât programul transmis. La Bugetul Fondului național unic de asigurări de sănătate veniturile colectate, în sumă de 117,76 milioane lei, au fost cu 7,51 milioane lei (+6,81%) mai mari decât programul transmis, iar la Bugetul asigurărilor pentru șomaj veniturile colectate, în sumă de 9,36 milioane lei, au fost cu 0,75 milioane lei (+8,71%) mai mari decât programul stabilit inițial”, a declarat șeful fiscului dâmbovițean, ec. Emilian Rusu. De asemenea, acesta a ținut să precizeze că, în perioada analizată, 11,68 milioane lei reprezintă suma aprobată pentru rambursare din TVA. „La sfârșitul lunii august 2017, înregistram în evidențele noastre un număr de 101 deconturi de TVA cu opțiune de rambursare nesoluționate. Dintre acestea doar 18 înregistrau un termen de soluționare mai mare de 45 de zile, toate având însă decizii de rambursare emise care urmau a fi programate la decontare în luna septembrie 2017”, a mai punctat reprezentantul fiscului dâmbovițean.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale