Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.09.2022 00:17

Quadra vrea să trimită acasă personalul TESA!


A A

Încă o săptămână de protest la Târgoviște

Încă o săptămână de protest la Târgoviște

*„Suntem surprinși și ne bucurăm să aflăm că făcând grevă facem un bine societății”

 

O nouă săptămână de grevă la Quadra Invest SA Târgoviște! Salariații care susțin greva sunt deciși să meargă mai departe cu acest  demers și să nu renunțe la revendicările lor! Între timp, conducerea societății a ajuns la concluzia că această acțiune de protest extrem face bine companiei, deci este o idee bună, după cum susține președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu. A apărut însă o problemă cu personalul TESA, pe care conducerea vrea să-l trimită acasă, astfel încât acesta să fie plătit de către stat, lucru cu care Sindicatul „Valahia” Târgoviște nu este de acord. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare la Quadra Invest Târgoviște.          

 

,,După prima săptămână de grevă nu au existat renunțări la grevă din partea salariaților care sunt în grevă și toți cei prezenți au semnat tabelele pentru încă o săptămână de grevă! Nerespectarea legii în ceea ce privește negocierea colectivă și modul în care este administrată societatea sunt imputabile exclusiv conducerii societății și nu sindicatului sau salariaților! Nu putem accepta argumente de genul...că este de vină Putin că a pornit război în Ucraina și nici că din cauza decesului reginei Regatului Unit al Marii Britanii nu mai cumpără englezii saune făcute la Quadra. Să fim serioși! Intenția conducerii societății de a trimite acasă personalul TESA dar sa-i plătească statul pe perioada grevei, este cinică și Sindicatul Valahia nu-și va da acordul pentru această măsură! La fel de cinică este și afirmația că greva ajută în acest moment conducerea societății, însă ne asumăm această grevă și recunoaștem că ...suntem surprinși și ne bucurăm să aflăm că făcând grevă facem un bine societății... ! În perioada grevei, părțile au obligația să se întâlnească pentru a găsi o soluție la revendicările aflate în conflict, pentru că așa spune legea!”, a declarat liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investiții ample în infrastructura sportivă
C40 – spre neocomunismul / neofascismul distopic (II)
Sprijin pentru Centrul „Sf. Andrei” de la Gura Ocniței
Ședință-record la Consiliul Județean Dâmbovița
Târgoviște face trecerea la administrația publică digitală
C40 – spre neocomunismul/neofascismul distopic (I)
Noua sală de sport a Universității „Valahia” capătă contur
Lucrările de modernizare a DJ 714 - Bolboci, pe ultima sută de metri
Regizorul MC Ranin, premiat de Uniunea Artiștilor Plastici din România
A început școala... cu aglomerație pe șosele


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

C40 – spre neocomunismul / neofascismul distopic (II)

GEORGE COANDĂ


Din agenda acestui grup, de fapt o bandă de descreierați – păcat că s-au vârât în această gașcă dubioasă și primarii orașelor românești mai înainte pomenite – haideți să spicuim câteva păcăleli parșive ambalate în proiecte promițătoare, cum ar fi, de pildă „o tranzacție verde și justă”, „un viitor mai verde, mai sănătos și mai... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale