Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.04.2014 08:10

FCM Târgoviște și Urban Titu se întâlnesc astăzi într-un derby al orgoliilor locale


A A

În Vinerea Mare, meci tare la Șotânga

În Vinerea Mare, meci tare la Șotânga
Prima etapă din play-out propune un meci “pe viață și pe moarte” între FCM Târgoviște și Titu

❚ “Vom băga juniorii în teren, poate ne luăm revanșa în fața lui Titu, după ce ne-a bătut mereu campionatul ăsta. I-am trimis pe jucători în vacanță, știam că nu jucăm vineri. Le-am dat o premă să-și ia miel de Paște, de unde să-i mai luăm acum?”, îi dă mâna lui Ghiorghi Zotic să ia peste picior formația lui Nicu Croitoru, pe care a învins-o în două rânduri în acest sezon, fără să primească vreun gol ❚ “Am învățat din greșeli și sper ca de aceasta să fim mai concentrați și să obținem cel puțin un egal. Mizez pe orgoliul jucătorilor noștri, însă plecăm cu șansa a doua, ei sunt favoriți”, a gustat viceprimarul de la Titu, Vlad Oprea, ironia lui Zotic ❚ FCM Târgoviște și Urban Titu s-au mai liniștit, după ce au auzit de retragerea din campionat a celor de la FCM Câmpina, însă ambiția de a câștiga meciul de astăzi rămâne la fel de mare

 

COSTIN MIHAI

 


 

Nebunie totală în eșaloanele doi și trei, după ce ieri s-a anulat noul program competițional anunțat pentru play-off și play-out. Asta înseamnă că Fortuna Câmpina va juca sâmbăta viitoare la Chindia, în etapa a doua din play-off. Sigură a devenit și retragerea din campionat a celor de la FCM Câmpina, locul 5 în clasamentul play-off, unde vor mai evolua doar cinci echipe.

În aceste condiții, Fortuna va sta astăzi, fără să ia puncte, iar din Seria a 6-a nu va mai retrograda direct nici o echipă. Va mai avea emoții doar formația care va termina pe locul 5 în play-out, poziție ocupată în acest moment de Urban Titu.

 

Ironiile lui Zotic

Vinerea Mare propune un meci tare la Șotânga, unde FCM Târgoviște și Urban Titu luptă pentru evitarea retrogradării. Un duel al marilor orgolii, de vreme ce în sezonul regulat a ieșit scandal la ambele partide, câștigate de echipa lui Zotic, 2-0 la Titu și 1-0 la Șotânga.

 

După prima partidă s-a lăsat cu o contestație a gazdelor, în dreptul francezului Axel Togbe, care apoi nu a mai jucat pentru Municipal, iar la finalul celei de a doua a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-i despărții pe fotbaliști care s-au luat la ceartă.

“Noi i-am trimis pe jucători în vacanță, știam că nu jucăm vineri. Le-am dat o premă să-și ia miel de Paște, de unde să-i mai luăm acum? Vom băga juniorii în teren, poate ne luăm revanșa în fața lui Titu, după ce ne-a bătut mereu campionatul ăsta”, îi dă mâna lui Ghiorghi Zotic să ia peste picior formația lui Nicu Croitoru, pe care a învins-o în două rânduri în acest sezon, fără să primească vreun gol.

Jucătorii lui Puiu Becheanu au intrat de ieri în cantonamentul de la Șotânga, țintind o nouă victorie cu Titu, care ar aduce un bonus de 900 lei pentru fiecare titular.


“Noi nu dăm prime pentru ultimul loc în play-out”

Aroganța lui Zotic nu l-a deranjat pe Vlad Oprea, viceprimarul orașului Titu, dezamăgit și el de locul modest ocupat de Urban în clasamentul paly-out.

“Domnul Zotic are și dreptul să ne ironizeze, după ce am pierdut de două ori cu FCM în acest campionat. Am învățat din greșeli și sper ca de data aceasta să fim mai concentrați și să obținem cel puțin un egal. Mizez pe orgoliul jucătorilor noștri, însă plecăm cu șansa a doua, ei sunt favoriți”.

Oprea mai spune că fotbaliștii de la Titu nu vor evolua pe nici o primă, dimpotrivă, face eforturi ca până la finalul lunii să le plătească salariul pe martie.

“Săptămâna trecută am plătit salariile aferente lunii februarie, au fost și la noi niște probleme, însă le vom remedia. Pe la alte echipe sunt jucători care nu și-au primit salariile de cinci-șase luni, la noi sunt întârzieri de câteva zile. Dacă ne băteam la promovare, dădeam și prime, dar ce prime să dai pentru că suntem pe ultimul loc în play-out? Ce să le spun agenților economici din oraș, să ofere un bonus pentru ca echipa să scape de retrogradare?”.

Cât despre posibile incidente, viceprimarul de la Titu le scoate din calcul.

“Ce s-a întâmplat la ultimul meci a fost un accident. Probabil că ei au fost prea determinați, însă noi nu provocăm niciodată, ne vedem de treabă”.

FCM și Urban s-au mai liniștit, după ce au auzit de retragerea din campionat a celor de la FCM Câmpina, însă ambiția de a câștiga meciul de astăzi rămâne la fel de mare.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale