Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.06.2022 00:20

Editorial


A A

n Romnia, din pcate, nimic nu se leag...

n Romnia, din pcate, nimic nu se leag...

...oricât i-ar dori cu ardoare românii. i cum totul se destram, iar strinii fac afaceri extrem de profitabile pe spatele si suferinele românilor, dar în buzunarele lor nu rmâne nimic, ei sunt din ce în ce mai - nu dezamgii - cuprini i de lehamite i de dezndejde.

Nu o dat am fcut vorbire despre inexistena unui fezabil „proiect de ar”,  - ah, da, falnicii notri politicieni carpatini promit în gura mare, cu ocazia fiecrei campanii electorale, c, nu-i aa, nu li se scrântete limba de cât bla-blauri emit în aurul patriei, c au ei în vedere nite proiecte mirobolante care vor duce România pe cele mai înalte culmi ale progresului i fericirii, dar habar n-au cum s le dea via pentru c nu-i intereseaz s le înfptuiasc de-adevratelea! - , ca atare ce ateptri s mai aib românii care, chiar de mai ies la protest în faa Palatului Victoria, nimeni nu-i aude?

Aici suntem. Parlamentarii, in corpore, voteaz mriri de salarii la ministere, pe la consiliile judeene i locale, Curtea Constituional a btut în cuie de aur „pensiile nesimite”, partidele din coaliia de guvernare au uitat cu desvârire c au promis s le taie, i uite-aa naiunea român, amretenii majoritari, repet, cuprini de lehamite i de o imens dezamgire, i de mai sunt api de munc, prefer s dea dosul, s pustiasc ara, i s-i caute supravieuirea decent în amgitorul Occident, unde, hai s fim sinceri, nu toi câinii umbl cu covrigi în coad.

i cum mai avem i un nenorocit în pragul casei, cu atât mai mult românii o iau la sntoasa. i ce ar fi de fcut? Întrebarea asta, obsesiv, am mai pus-o. Dac cineva, mai ales din „clasa politic”, îmi poate da un rspuns inteligent i coerent, stau pe recepie. Mi-e team c degeaba.

George CoandComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

O grev care anun marea furtun romneasc
Blocajul „rotativei” guvernamentale
Europa și America sunt cu noi!
Subconștientul european
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Demenț neomarxist infantil
Mecanism european 2024
Frica de… A.I.
Schimbarea sultanilor la AnkaraPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale