Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.06.2022 00:20

Editorial


A A

În România, din păcate, nimic nu se leagă...

În România, din păcate, nimic nu se leagă...

...oricât și-ar dori cu ardoare românii. Și cum totul se destramă, iar străinii fac afaceri extrem de profitabile pe spatele si suferințele românilor, dar în buzunarele lor nu rămâne nimic, ei sunt din ce în ce mai - nu dezamăgiți - cuprinși și de lehamite și de deznădejde.

Nu o dată am făcut vorbire despre inexistența unui fezabil „proiect de țară”,  - ah, da, falnicii noștri politicieni carpatini promit în gura mare, cu ocazia fiecărei campanii electorale, că, nu-i așa, nu li se scrântește limba de cât bla-blauri emit în aurul patriei, că au ei în vedere niște proiecte mirobolante care vor duce România pe cele mai înalte culmi ale progresului și fericirii, dar habar n-au cum să le dea viață pentru că nu-i interesează să le înfăptuiască de-adevăratelea! - , ca atare ce așteptări să mai aibă românii care, chiar de mai ies la protest în fața Palatului Victoria, nimeni nu-i aude?

Aici suntem. Parlamentarii, in corpore, votează măriri de salarii la ministere, pe la consiliile județene și locale, Curtea Constituțională a bătut în cuie de aur „pensiile nesimțite”, partidele din coaliția de guvernare au uitat cu desăvârșire că au promis să le taie, și uite-așa națiunea română, amăreștenii majoritari, repet, cuprinși de lehamite și de o imensă dezamăgire, ăi de mai sunt apți de muncă, preferă să dea dosul, să pustiască țara, și să-și caute supraviețuirea decentă în amăgitorul Occident, unde, hai să fim sinceri, nu toți câinii umblă cu covrigi în coadă.

Și cum mai avem și un nenorocit în pragul casei, cu atât mai mult românii o iau la sănătoasa. Și ce ar fi de făcut? Întrebarea asta, obsesiv, am mai pus-o. Dacă cineva, mai ales din „clasa politică”, îmi poate da un răspuns inteligent și coerent, stau pe recepție. Mi-e teamă că degeaba.

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului
Jurnal de război. Suntem înecați într-o lacrimă cât Pământul (I)
Succes, ANAF!
Gata! Ne organizăm? (II)
Gata! Ne organizăm? (I)
„Minciuna stă cu regele la masă...”
Podul de piatră s-a dărâmat...
Ratificarea tratatelor europene
Strănutul (german) și răceala (europeană)
Statele Unite ale Europei - un proiect malefic al neocolonianismului globalizator (IV)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale