Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.03.2017 00:05

Remiza cu Șirineasa i-a mulțumit parțial pe oficialii echipei Urban Titu


A A

"În prima repriză trebuia să pistonăm, să le dăm trei"


Urban Titu a dominat în prima repriză a jocului cu Șirineasa, când a și marcat

❚ Vasile Constantin, directorul sportiv al formației de pe „Orășenesc”, a mărturisit că echipa a jucat bine în prima repriză, când a deschis și scorul, în a doua parte a jocului evoluând ceva mai slab

LIVIU DOBRE


Urban Titu nu a făcut un meci rău la Șirineasa, unde a început în forță, reușind chiar să deschidă scorul. A doua repriză însă, formația dâmbovițeană nu a mai avut avântul din prima parte, iar până la finalul jocului a fost egalată. Din păcate, punctul obținut nu a contat foarte mult, asta pentru că CS Podari s-a impus, neașteptat, în duelul cu Steaua II București. Jocul cu Șirineasa i-a mulțumit parțial pe oficialii Urbanului. „Prima repriză am jucat bine, am dat și gol, am fost peste ei. Atunci trebuia să pistonăm, să le dăm trei, dar am ratat mult. În a doua repriză s-a jucat destul de echilibrat, dar am evoluat mai slăbuț față de prima parte, și ne-au egalat dintr-o lovitură liberă”, ne-a mărturisit Vasile Constatin, directorul sportiv de la Urban Titu. Acesta a fost primul meci cu Silviu Dumitrescu pe banca tehnică, antrenor în care se pun mari speranțe că va reuși să salveze echipa din Titu de la retrogradare. Doar două victorii a obținut Urban Titu în actualul sezon, înregistrând în schimb șapte rezultate de egalitate. În acest moment, echipa antrenată de Silviu Dumitrescu se află la trei puncte în spatele formațiilor ACS Șirineasa (locul 14) și CS Podari (locul 13) și la șapte puncte de CSU II Craiova (locul 12).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale