Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.10.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

În premieră la UEFA Regions Cup

În premieră la UEFA Regions Cup

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița va participa în premieră la Cupa Regiunilor, cea mai tare competiție internațională de fotbal amator organizată de UEFA. Pe plan național, organizator este Federația Română de Fotbal, pentru ediția 2021-2022 luând startul șase echipe, printre ele și Dâmbovița. Antrenori au fost numiți Marius Rotaru și Florin Anton, tehnicienii primelor clasate de la Liga a 4-a, Roberto Ziduri, respectiv Străjerii Târgoviște, în timp ce Augustin Voinea va ocupa poziția de director sportiv.

 

Un staff tânăr, ambițios, care va creiona un lot lărgit de 30 de jucători din competițiile județene de seniori, fără prezențe în primele două ligi. O provocare frumoasă, care atrage ca impact, imagine și interes, un subiect despre care se vorbește intens în fotbalul dâmbovițean. Dacă va ieși triumfătoare dintr-o grupă cu Giurgiu și Prahova, Selecționata AJF Dâmbovița va juca în marea finală, în care se va stabili campioana națională. Campioană care va participa la Turneul Intermediar, cu reprezentantele altor țări.

 

România a jucat o finală continentală, în 2009, în Croația, la Zapresic, prin Selecționata Oltenia – Dolj, pierdută cu 1-2 în fața spaniolilor de la Castilla Y Leon. În speranța că Selecționata AJF Dâmbovița va face o figură frumoasă la prima participare în UEFA Regions Cup, îi urăm succes!

 

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Schimbări la Liga a 4-a
Experiență interesantă
Chindia merită respect
Arbitrajul batjocură, un semn rău pentru Chindia
Sportiv, contăm la nivel național
Luptă în trei pentru titlul județean
Discursul lui Marco Dulca
Fotbalul dâmbovițean s-a schimbat în bine
La ce poate spera Chindia?
Moment istoric pentru fotbalul dâmbovițean
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!

Orice ar spune unii, și fac vorbire despre „patrioții de serviciu”, sau mai exact, de „optimiștii păguboși”, sentimentul public covârșitor este că (și  sondajele o spun fără nici o îndoială) „țara merge într-o direcție greșită” și că „războiul româno-român” pare a nu se mai sfârși. Nu mai suntem „uniți în cuget și simțiri”, ca în acele ore astrale... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale