Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.10.2014 00:06

Emil Tudor mai oferă un indiciu


A A

"În locul Petruței va veni tot un tânăr"


Liviu Gligoraș e marele favorit să-i ia locul Petruței Iugulescu la șefia arbitrilor // Virgil Botescu și Ioan Negoescu au ieșit din calculele lui Emil Tudor

❚ Asta înseamnă că Virgil Botescu și Ioan Negoescu au ieșit din calcule pentru a prelua Comisia Județeană de Arbitri, cei doi fiind în acest moment pensionari ❚ Dintre cei tineri, Burtescu nu pare dispus să accepte o asemenea funcție, fiind prins cu alte activități, iar Mihalache nu ar fi chiar pe placul lui Tudor, astfel că în acest moment Liviu Gligoraș este marele favorit ❚ „Da, Gligoraș se încadrează în profilul fostului arbitru și eu spun că este destul de tânăr. Este în calculele mele, alături de alții, însă voi continua să analizez cu atenție orice variantă rămasă, după care voi veni cu o propunere către Comitetul Executiv”, a mai spus Tudor

COSTIN MIHAI


 

Petruța Iugulescu va mai petrece doar o lună în funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri, după care va fi înlocuită. Anunțul a fost făcut în exclusivitate pentru „Jurnal de Dâmbovița” de către președintele Asociației Județene de Fotbal, Emil Tudor, care are și o listă de posibili înlocuitori.

Tudor ne-a mai oferit ieri o informație de mare greutate, semn că a apelat la o primă triere. „Noul președinte al CJA va fi un fost arbitru, iar el va fi unul tânăr”. Asta înseamnă că au ieșit din calcule Virgil Botescu și Ioan Negoescu, în acest moment pensionari.

 

Gligoraș, Burtescu, Mihalache sau... altul

Revenind la lista inițială, pe ea mai apăreau numele lui Liviu Gligoraș, Septimiu Burtescu sau Valentin Mihalache, însă nu ar fi exclus ca Tudor să vină și cu o variantă surpriză.

Din informațiile noastre, Burtescu nu pare dispus să accepte o asemenea funcție, fiind prins cu alte activități, iar Mihalache nu ar fi chiar pe placul lui Tudor, astfel că în acest moment Liviu Gligoraș este marele favorit.

„Da, Gligoraș se încadrează în profilul fostului arbitru și eu spun că este destul de tânăr. Este în calculele mele, alături de alții, însă voi continua să analizez cu atenție fiecare dintre variantele rămase, după care voi veni cu o propunere către Comitetul Executiv”, a mai spus Tudor.

 

Gligoraș e adjunctul Petruței

Liviu Gligoraș ocupă în acest moment funcția de vicepreședinte al CJA Dâmbovița, practic adjunctul Petruței Iugulescu, însă munca lui este apreciată de Emil Tudor.

Gligoraș nu se bucură totuși de o imagine prea bună în rândul arbitrilor, care sunt împărțiți oricum, având de comentat despre fiecare din posibilii înlocuitori ai Petruței. Cert este că cei mai mulți abia așteaptă înlocuirea acesteia, chit că e șefa lor de numai un an.

„Uitați-vă pe delegările din etapa trecută, să vedeți unde a arbitrat Petruța. Sâmbătă a fost la Arad, la Șoimii Pâncota – Fortuna Câmpina, iar duminică la Ciocănești – Bucșani. Mai e ceva de spus?”, au comentat mai mulți arbitri.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de george la 26.10.2014 17:31

la intrebat cineva pe L.G.daca doreste sa fie pres.arbitrilor???????????
faceti atata tevatura si presupuneri pe seama lui!!!!!!am mai scris eu un mesaj acu cateva zile pe aceasta tema.


Trimis de ion la 24.10.2014 21:23

Fac parte din cei"lipsiti de sange in instalatie"si cred ca omul asta(Liviu G)face ceva ce nu a facut nimeni pana acuma(cel putin de cand sant eu arbitru).Merge la jocuri duminica,ne vede fara sa stim noi,dupa care in sedintele de joi discuta cu noi de fata cu toata lumea,lucrurile pe care le-am facut,bune sau rele.Din punctul meu de vedere este un lucru f.bun si benefic.In opinia mea,fiind printre ei(arbitrii),raportul scris de "zoro" ar fi invers.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale